Слави Василев разкри защо изборите ще са рубиконът, който партиите на протеста трябва да минат!

България отблизо

Изборите ще бъдат развръзката на така наречената промяна, която започна от улицата миналата година. Това коментира в „Пресечна точка“ в ефира на Нова телевизия политологът Слави Василев.

След два поредни парламента, 14 ноември ще е датата, когато ще се види дали гражданите подкрепят така наречената промяна, дали те искат да обърнат страницата на модела Борисов или ще предпочетат старото, каза още той.

По думите му, изборите ще дадат отговор на тези въпроси, защото битката между Радев и Герджиков не може да бъде избегната.

„На първи и втори тур ще отидат те двамата, освен ако няма някакъв катаклизъм. И изходът от тази битка ще сложи край на спора между ГЕРБ и останалите партии – кой е по, кой е по-могъщ.

Изборът за парламент също е много важен. разликата между бъдещия парламент и досегашните два е появата на новата формация ПП, която ознаменува по най-добрия начин промяната, която хората искат.

Те искат нови лица, нов морал, различна политика, а всичко това се концентрира върху Кирил Петков и Асен Василев, които дали ще го оправдаят или не, предстои да видим. Но те двамата са лицето на тази промяна, която на 12 ноември ще видим дали ще се състои или не“, допълни той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *