Случайност или не? Ето къде отиде премиерът в Деня на Шипченската епопея! И пусна копоите си срещу президента!

България отблизо

Винаги на официални и свидни за народната памет и история дати, лъсва разделението във властта и магарешкия инат на премиера да свири втора цигулка до президента.

Егото на Борисов е толкова голямо, че той не може да се примири да е на едно и също място с Радев и да не води парада.

На 19 февруари не се появи пред паметника на Левски.

На 3 март си намери работа в Брюксел.

На 6 май беше много зает с европредседателството.

Миналата седмица на честванията на Илинденско-Преображенското въстание  Радев отиде да почете героите на Петрова нива, а  Борисов внезапно изпита влечение към археологическите разкопки и се покатери на могила край Пловдив да я разглежда.

Днес обаче е своеобразен връх в поведението и решенията премиерски.

Той реши да отбележи годишнината от Шипченската епопея в…Кърджали.

Защо този град точно, не знаем. Там където пи кафето с Местан, там където се среща и с Доган, там където се говори, че се правят най-големите завери между ГЕРБ и ДПС, беше мястото, където Борисов се появи на свещената за целия народ дата.

Той  посети средновековния храм „Свети Йоан Предтеча“ в Кърджали,  разгледа и професионалната гимназия по селско и горско стопанство и се изкатери на Перперикон!

Мястото му беше на Шипка! До президента.

Какво показа днес на народа Борисов?

Че мястото му е в Кърджали ли?

Винаги, да! Но е малко странно точно на тази дата.

Толкова ли се страхува от президента?

Толкова ли не може да прикрие чувствата си?

Толкова ли не може да се примири, че народът избра Радев, а не Цецка?

Като последен и добре пресметнат удар, герберастките медии пуснаха новината и че бащата на президента е катастрофирал и ударил инвалид. Инцидент с колата на бащата на президента Румен Радев е станал миналия петък. Георги Радев леко е засегнал  триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. Скриха инцидента по нареждане на президента, ревнаха гербоугодните.

От  областната дирекция на МВР в Хасково заявиха, че произшествието не е съобщено в бюлетина на полицията, защото няма пострадали при катастрофата.

Има пострадали!

Самият президент, който получи поредния опит за удар от журналистите на хранилка.

Има пострадали граждани, които повярваха на това – че една охлузена при това от удар, който е от страна на инвалида в колата е тежко пътно-транспортно произшествие.

Но истинските факти не могат да се скрият.

Радев е високо на Шипка с народа!

Борисов е в Кърджали.

Изводите остават за умните българи!

А те не са толкова малко, колкото някой си мисли!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Случайност или не? Ето къде отиде премиерът в Деня на Шипченската епопея! И пусна копоите си срещу президента!

  1. Глупави доводи да се оплюе един истински държавник. Да отговори г-н Борисов каква е притегателната сила на гр. Кърджали за него и то в такъв паметен ден? Защо му е нужно да прави неща, от които губи най-вече той Герб е партия без бъдеще, както и останалите партий. Народа се обезвери от крадливи некадърни управници. Чакаме ген. Радев да каже тежката си дума. Сигурна съм,че народа безрезервно ще го подкрепи по всякакъв начин.Не зная дали ще дочакаме 16.сетември. Бурята понякога е непредведима.

  2. Истината,тя драги ми смехурковци е очевадна!?Президента,както плащаше на любовницата две заплати,така сега крие дебилният си баща от правосъдието!?

  3. ПРИЯТЕЛИ, ДА СЕ ПРВИМ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ ОТ КАДЕ ИДВА ВСИЧКО ТОВА, ПРОСТО НЕ НИ ОТИВА, СЛЕД РАЗПАДА НА БКП, ЗНАЕТЕ ДОЙДЕ НЕЩТО ОТ ВИДА,, ДЕМОКРАЦИЯ КОЕТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ КАКВО ТОЧНО ОЗНАЧАВА ТОВА,, МИСЛЕХМЕ ЗА ДОБЪР И СПОКОЕН ЖИВОТ КАКТО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ , НО ТОВА ВСИЧКО СЕ ОКАЗА ПРОТИВОПОЛОЖНО ЗАРЕДИ 5 ЧОВЕКА В ДЪРЖАВАТА ПО ВИСОКИТЕ, ЕТАЖИ НА ВЛАСТА НАРОДА ТЕГЛИ И ИЗПЛАЩТА ЧУЖДИ ГРЕХОВЕ,???, НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ И ЗАПЕЙ,, ВЯТЪР ЕЧИ БАЛКАН СТЕНЕ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *