Соломон Паси: В България има стотици руски шпиони, но няма русофили! Всички сме русофоби!

България отблизо

В България е пълно с руски шпиони. 68 са само в посолството в София. Извън него са няколкостотин.

Това заяви в ефира на btv председателят на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси.

„Бях обвинен от русофилски кръг в шпионаж в полза на Израел“, призна още бившият външен министър.

Дали си русофил или не си, се разбира от това къде си пратил детето си да учи. Няма русофили в България. В парламента има платени от Москва депутати.

В момента най-голямата опасност за Запада се нарича руска пропаганда. Тя е много по-мащабна, отколкото преди. Тя атакува умовете и сърцата на младите хора“, добави председателят на Атлантическия клуб, цитиран от Блиц.

Наглостта на такива като Соломон Паси, когото във Фейсбук наричат Паси-НАТО, вече няма граници. Той си позволява, без каквито и да било доказателства да обвинява руското посолство в България в…шпионаж. Ами защо не каже нещо за американското посолство?! Те да не би да са света вода ненапита?! Но май там той не смее да освобождава полета на фантазиите си. Защото там е опасно. Докато Русия е толерантна държава, която никога не си служи с мръсни методи в политиката или икономиката. Затова на неин гръб може да се фантазира колкото си иска човек.

Но какво искате? Той горкият, гледа от своите дружки американците. А те напоследък не са обвинили Русия само за движението на небесните тела. Но и това може да се очаква. Защото щом стане дума за Русия, те започват вкупом и юнашки да фантазират. Например Соломон Паси слага знак за равенство между депутатите, които давали децата си в западни университети и обикновените български граждани, които нямат нищо общо със Запада и не искат да имат. Те са русофили, а не онези, които дебелеят на държавната трапеза.

И Паси не си ли задава въпрос защо американците и той се страхуват толкова от руската „пропаганда“? Ако не е стигнал още в мисловните си процеси до там, ще му помогнем. Хората искат търсят информация от Русия, защото Кремъл казва винаги истината. Защото държи на приятелите си и побеждава враговете. Защото за Русия парите не са всичко. За руските хора приятелството, доверието и взаимната помощ са най-важни. Докато за Запада такива понятия не съществуват.

Ето защо, колкото и да не се иска на Паси, хората ще търсят и ще продължават да търсят не само информация, но и приятелството на Русия. Дори да ги обвиняват в „шпионаж“ или дори, че са „врагове на народа“. А българският случай е още по-заплетен. Понеже тук трябва целия български народ да бъде обявен за „враг на народа“!

Затова тези смешни и жалки и срамни напъни на герберите и техните западни ментори трябва да спрат. За тяхно добро. Защото иначе ще накарат и тези, които досега не са били русофили да застанат на страната на Русия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Соломон Паси: В България има стотици руски шпиони, но няма русофили! Всички сме русофоби!

  1. Г-Н ПАСИ, БРОИТЕ ЛИ СЕСТРА СИ СОФИЯ – РУСКИ ВЪЗПИТАНИК , ЗА ШПИОНКА ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ЧАКАМ ОТГОВОР !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *