Соня Култуклиева изплака: Мъжете ми пращат срамни и ужасни неща и ме карат да се изчервявам!

България отблизо

Много хора се обаждат и ми пишат – с един въпрос: какво става с кибер-атаките срещу мен? Продължават вече четвърти ден. Намаляват обажданията, но не спират да ми изпращат снимки и видеа с еректирали пениси. Колко много дефектирали мъже има по света, Божеее, каква потресаваща гнусота! 

Явно, някой много иска да ме шокира и уязви – затова не спира с напъните си. Да, успя. Кратковременно. За няколко часа в четвъртък бях като ударена с парен чук по главата – повръщах и вдигнах кръвно. Благодаря на д-р Стоян Калоянов, който ми даде указания по телефона, та успях да го нормализирам без лекарства. Благодаря на всички приятели и на непознатите хора, които ме подкрепиха във Фейсбук и на лични съобщения!

След като описах бруталната агресия в писмо до служебния министър-председател Гълъб Донев и до служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, с мен се свързаха началникът и двама инспектори от дирекция “Киберпрестъпност” към ГДБОП – обясниха ми, че за първи път се случва такава масирана кибер-атака срещу известен журналист. Наистина, както ми обещаха, ограничиха разпространението на мои снимки и на телефонния ми номер в порно-групи в Telegram. Вече са ясни трите никнейма, от чиито акаунти е започнало тиражирането на съобщение: “MILF от София търси яко еб@не и парафин”.

Разбира се, че съм погнусена и отвратена. Този виртуален свят – на самотни, инфантилни, прости, комплексирани мъже със сексуални проблеми, за мен е напълно непознат. Не бих искала да го опознавам. Но бях принудена. Брутално, при това.

Мисля си, че този, който ме е “поръчал” е по-зле и от тях. Той е страхливец. Той е загубеняк, изживяващ се като тарикат. Той е рециклирана мутра с анаболни мускули и неопределен сексуален статус. Той е социопат. Извратеняк. От години има проблеми с жените. Изоставят го. Среща се с жени-робини, които успява да управлява и да разиграва, грубо да употребява.

Но не може да привлече и задържи жени с достойнство, успешна кариера и социални позиции.

Надявам се полицаите от ГДБОП да го извадят на бял свят!

Подозирам, че е някой от тези, за които пиша. Някой гневен на коментарите ми.

Досега съм имала само публични сблъсъци с недоволните от моите публикации. Организирали са ми безпощадни вендети – медийни кампании, данъчни ревизии, съдебни гонения… Е, минаха години в жесток тормоз, но победих всички.

Този скрит насилник е от новото поколение. За които всичко е компютърна игра. И завършва с победа… над машината. Е, не, в живота не става така.

Заливат ме с порнография. Блокираха ме във Фейсбук. И?! Какво от това? Да не би да ме уплашат и спрат? Не. Никога.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *