Спас Гърневски нагло и безочливо: Водачи на паралелната държава са президентът Радев и Нинова! Те подклаждат бунтовете!

България отблизо

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски коментира пред NOVA развихрилия се скандал с връчването на акциите на футболен клуб „Левски“ на премиера Бойко Борисов и определи бизнесмена Васил Божков като част от паралелната държава.

„В последните месеци сме свидетели на края на прехода. Води се важна и сериозна битка между паралелната държава, която осъществи този преход с криминалната приватизация, и правовата държава, която се опитва да наложи истинската демокрация в страната, което означава ред, отговорност и правосъдие за всички.

От 2 години в арестите на България са знакови хора от прехода, превърнали се в олигарси, благодарение на несправедливо ощетяване на народа. В шепа нагли, самозабравили се и арогантни олигарси са концентрирани изключителни богатства. За никой не е тайна, че тази криминална приватизация беше осъществена от бившата комунистическа номенклатура“, заяви Гърневски.

Тази битка ще завърши с волята на българския народ на следващите парламентарни и президентски избори. Не е тайна, че водачите на паралелната държава са президентът Радев, лидерът на БСП и техни подразделения, които участват в това и подклаждат бунтовете срещу властта. Битката за демокрация не се печели с куршуми, акции, наглост и арогатност на самозабравили се олигарси, а с бюлетини. От нас зависи в България следващата пролет да е истинска демокрация с правов ред и възмездие за всеки, който пристъпва законите“, посочи той.

„Г-н Божков е ярък представител на тази паралелна държава. А също така и Цветан Василев, Бенчо Бенчев, Миню Стайков, Баневи, Ветко Арабаджиев, олигархът Гергов. Всички тези имена са ярки представители на паралелната държава и трябва да внимаваме много“, коментира още Гърневски, цитиран от dariknews.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще посочим най-напред, че самият Гърневски е човек, който прехвърча като калинка от партия в партия, стига само да е депутат и да му дават възможност да громи „бившите комунисти“. Но това изглежда не му стига. затова в последно време той се е преквалифицирал като извънщатен хвалител на своя Вожд. Понеже явно са му малко другите от ГЕРБ, които възхваляват Борисов директно и индиректно.

Нека попитаме Гърневски не беше ли любимото му СДС онази партия, която ограби и съсипа България. Понеже по времето на приватизацията страната се управлява от СДС и неговите издънки. Не му ли идва наум на Гърневски, че сега върви разследване срещу Иван Костов, а не срещу някакви бивши комунисти?! Дори бащата на валутния борд проф. Стив Ханке разкри огромната корупция, обхванала висшите етажи на властта и самия Костов.

Не си ли спомня Гърневски и още по-голямата корупция, която е обхванала висшите етажи на властта в ГЕРБ?! Нима Цветан Цветанов не бе втори човек в ГЕРБ, който от нямай и къде трябваше да бъде изгонен за небивала и нагла корупция. И то не за друго, а за да не пострада неговия шеф Борисов.

Освен Цветанов, непрекъснато гърмяха различни афери и гейтове като „Суджукгейт“, „Кумгейт“, „Апартаментгейт“, „КТБ гейт“ и т.н. Различните афери, в които бяха замесени видни членове на ГЕРБ са много. Дори Горанов и Борисов май ще се окажат замесени пряко или косвено в аферата „Божковгейт“.

Така че, ако Гърневски е решил да се прави на народолюбец, трябва преди това наистина да жертва себе си, за да помогне на обикновените хора,както го прави президента Радев.

Иначе всичките му напъни да обвинява президента ще срещат само присмех и презрение у българите. Това е!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *