Става СТРАШНО: Янките КЪСАТ с РУСИЯ?! Вижте ЗЛОКОБНИТЕ напъни на щатските кучета на ВОЙНАТА!

Свят
                                           РУСКАТА МОЩ Е НЕВЕРОЯТНА

В САЩ бе публикуван така нареченият „Кремълски доклад“, който представлява списък на лица от руското ръководство, против които Вашингтон може да въведе санкции.

Руският президент Владимир Путин заяви по този повод, че трябва  да се работи повече за Русия. Тогава празните санкции на САЩ ще се обърнат срещу самите тях. „Кучетата си лаят, керванът си върви“, добави харизматичният руски лидер и се пошегува, че неговото име е пропуснато в списъка.

В „списъка“ са включени 210 лица, между които 114 висши чиновници и 96 бизнесмени. В „документа“ се оказва цялото правителство на Русия, включително премиерът Дмитрий Медведев и външният министър Сергей Лавров. Заедно с тях фигурират председателите на  Държавната дума и Съвета на Федерацията Вячеслав Володин и Валентина Матвиенко.

Янките не са се посвенили да сложат в „списъка“ и цялото ръководство на администрацията на руския президент, включително прес-секретаря Дмитрий Песков. Там фигурират и специалният представител на президента Сергей Иванов, секретарят на Съвета по безопасност Николай Патрушев, началникът на руския генерален щаб Валерий Герасимов, кметът на Москва, губернаторът на Санкт Петербург, ръководители на големи руски компании и т.н.

Членът на Съвета на Федерацията на Русия Владимир Джабаров  коментира въпросния „документ“ на министерството на финансите на САЩ по следния начин: Включването в така наречения „кремълски списък“, на практически цялото ръководство на Руската Федерация, говори за наличието на „фактически разрив“ в отношенията между двете страни. Отговор, разбира се ще има. И то достоен и справедлив отговор.

Заместник-председателят на Комитета по международни отношения в Държавната дума Алексей Чепа заяви, че такива действия на САЩ, като така наречения „кремълски доклад“, поставят под заплаха отношенията между Русия и САЩ. Те водят към голямо напрежение и са предпоставка за фактическо прекратяване на дипломатическите отношения между двете страни.

В знак на протест срещу самоволните действия на САЩ и изключително грубото вмешателство във вътрешните работи на Руската Федерация, председателят на Комитета по финанси в Държавната дума Анатолий Аксаков отказа да присъства на традиционната молитвена закуска при американския президент.

Трябва да споменем, че този нов американски „списък“ няма никаква стойност за лицата, които са включени в него. Поради простата причина, че вече целият свят, освен САЩ, разбра, че никой не може да уплаши Русия с някакви измислени „санкции“.

Досега, кучетата на войната в САЩ въведоха санкции против цялата руска икономика. Насилствено свалиха цената на петрола до невероятно ниски нива, разчитайки да убият всяка икономическа дейност в РФ.

Но това тяхно „начинание“ се провали тотално. И безславно.

Обградиха границите на Русия с войски на НАТО и крилати ракети с ядрени бойни глави. Натъпкаха цяла Европа с натовски оръжия и военни контингенти.

Но отново не успяха да уплашат велика и мощна Русия.

И понеже напълно се провалиха в Украйна и напълно се провалиха в Сирия, сега плашат гаргите с техните „санкции“, от които вече никой не се бои.

Точно затова, техният „кремълски списък“ е още един ялов напън да „уплашат“ ръководството на Руската Федерация. И да го принудят да извърши някой грешен ход. И същевременно да се опитат да повлияят психологически на руския народ. Като го накарат да мисли, че ръководството на РФ е замесено в нещо, което нанася ущърб на обикновените руснаци. Защото президентските избори в Русия наближават. И янките искат да внушат на хората, че Владимир Путин не е човекът, когото трябва да изберат.

Ето това вече наистина е вмешателство в изборите. Само че не руснаците се месят в американските избори. Точно обратното. САЩ, както винаги вършеят във вътрешните работи на народите по цял свят. Докато не се опарят. Или докато не изгорят напълно.

Защото е ясно, че и този път не са познали. Понеже янките така и не можаха да разберат, че колкото по-силен натиск оказват върху Русия и руския народ, толкова повече  се сплотяват хората около своя лидер Владимир Путин.

И толкова по-силен и неочакван ще бъде отговорът на Руската федерация, на тази груба провокация на САЩ.

А времето работи за Русия и против САЩ. Защото вече никой в света не вярва, че Руската федерация е агресор, а Щатите са миролюбец.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Става СТРАШНО: Янките КЪСАТ с РУСИЯ?! Вижте ЗЛОКОБНИТЕ напъни на щатските кучета на ВОЙНАТА!

  1. Македонски, тъп си дорогой…Те ако Русията бяха държава и имаха свестни политици нямаше със 150 млн. население да произвеждат по-малко от една Канада например с 36 млн. население. Понимаеш, каскет червен?

  2. Димчо Драги,
    да не си чел Гяволското Евангелие
    щото вярното е за жителите на едната и другата страна
    а ла съпоставени цифрите
    не по Дяволски
    пак там
    Външния дълг / спрямо Брутния национален продукт
    при тези прехвалени канадци е колко…
    112%
    а при руснаците е около 5 пъти по-малко
    тъй че с ‘НАЗАЕМ Брашно’
    не се хвали
    ПАНИМАЙШ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *