СТРАХОВИТО и невероятно: Русия РАЗГРОМЯВА САЩ с… НЕВИДИМИ ракети!

Свят

От известно време американският президент Доналд Тръмп, държавният секретар Майк Помпео и висши представители на Пентагона говорят в един глас как САЩ ще излязат от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег на действие.

А това на практика би поставило в голяма опасност Руската федерация, както и цялата архитектура на международната сигурност. Русия вече не само ще е обградена от всякъде с американски военни бази, но и в тези бази ще се появят несметно количество ракети с ядрени бойни глави.

Не че досега в американските бази нямаше такива ракети. Има. И в Турция, и в Румъния, и в Полша, и в Литва, Латвия и Естония. Има ги, но са в малки количества. И не могат да застрашат кой знае колко територията на Русия. Още повече при наличието на непобедимите руски зенитно-ракетни комплекси С-400, С-500, както и на непознатите за американците, руски средства за радиоелектронна борба, които са в състояние да обърнат полета на ракетите обратно към базите, от които са били изстреляни.

Ето защо, на янките им е необходимо да излязат от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег на действие. И да започнат производство на несметно количество ракети. За да могат да унищожат Русия като започнат да ги изстрелват с хиляди, от многобройните си бази около Руския богатир.

Разбира се, Русия също може да увеличи производството на такива ракети. И ако се наложи, да ги изстреля по американските бази в Европа. Но тогава нашият континент няма да е далеч от ядрената зима, която ще унищожи държавите. И ще засегне и самата Руска федерация.

В това се състои и „хитроумния“ план на американците. Да водят войните си далеч от САЩ. И по възможност да ги водят с чужди ръце. Като впрегнат във война с Русия народите на Украйна, Полша, Прибалтика и т.н.

Кремъл, който отдавна знае за тези планове на янките, многократно предупреждава Вашингтон чрез изявления на президента Владимир Путин и други високопоставени длъжностни лица, че ако се решат на самоубийствената мисия да нападнат Русия по какъвто и да било начин, то войната няма да се води на европейска земя. Русия ще атакува директно територията на САЩ. И ще унищожи както ядрените мощности на американците, така и по-голямата част от техните щати, които са разположени нагъсто един до друг. Да не говорим вече за 320 милионното население, което ще пострада най-много.

Затова руските инженери и военни изобретиха ново оръжие. Невидимите ракети с ядрени бойни глави.

По данни на руското Министерство на отбраната ракетите „Скиф“ са така наречените придънни ракети. Те представляват балистични ракети с ядрени бойни глави, които обаче са скрити в специални контейнери. Тези контейнери не могат да бъдат открити от радио и хидролокационните средства на противника.

Те могат да се използват по много начини. Например, руска атомна подводница незабелязано прониква в международни океански води, около бреговете на САЩ. И оставя там няколко контейнерчета. Те, заедно с ракетите вътре в тях могат да стоят на дъното на океана с години. И да тръгнат към повърхността, по заповед на руските космически спътници.

При това, времето за достигане на целта ще е минимално. И противовъздушната отбрана на противника става безполезна.

Такива невидими ракети, вече наречени „Клаб“,  които са много неприятна вариация на крилатите ракети „Калибър“, могат да бъдат скрити и на товарни кораби, плаващи под чужд флаг. И ще бъде изключително трудно да се открие, има ли в товарните контейнери нещо като ракети. Понеже контейнерите, в които ще бъдат скрити ракетите ще са изолирани със специално покритие, което не позволява на радио и хидро локацията да проникне и фиксира съдържанието им.

Така, в един момент, към бреговете на САЩ се приближава обикновен търговски кораб. А в следващия момент вашите военни обекти вече са унищожени в серия ужасяващи взривове.

И ако американските каубои си нямат друга работа, нека опитат нещо като нахлуване на руска земя. Тогава Адът ще се разтвори, но вече на тяхна територия. И Щатите ще се възнесат в едни по-добри светове.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “СТРАХОВИТО и невероятно: Русия РАЗГРОМЯВА САЩ с… НЕВИДИМИ ракети!

  1. Толкова ли е дълъг живота ,че непременно трябва да се съкрати и унищожи ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *