Страшен пиянски скандал с обиди между „Възраждане“ и Манол Пейков разтърси НС!

България отблизо

Докато депутатите обсъждаха на първо четене проектозакона за насърчаване на научните изследвания и иновациите, чиито вносител е Министерски съвет, в Пленарна зала се заформи страшен скандал между Манол Пейков и депутати от групата на „Възраждане“.

В хода на дискусиите Манол Пейков се обърна към Цончо Ганев и групата на „Възраждане“: „Колкото пъти извадите от джобчето портативната писалчица, за да напишете на дъската на живота думата „патриотизъм“, толкова пъти прозира отдолу думата „Путин“ и думата „подлога“. Моля, придържайте се към по-прости и разбираеми за колегите ви понятия“.

„Обидно е за институцията парламент да говорят хора, които са в нетрезво състояние, крещят, залитат, едвам ходят, с едни и същи дрехи една седмица, вмирисани, гнусни. Наздраве, Маноле!“, отвърна Ганев.

Явор Божанков също се изказа от трибуната: „Цончо Ганев е истински мъжкар, с тази строга прическа лъха на тестостерон. В речника срещу думата „мъжкар“ стои негова снимка, с излизанията му на трибуната комплексира всички мъже в залата.“

„Цончо Ганев се пръска с парфюм „Тройной“ и не може обонянието му да усети финеса на френските парфюми – това е негов проблем“, допълни още Пейков.

Стоян Таслаков пък заяви, че в залата се е заселил „облак от винарки“.

Припомняме, че само преди няколко дни квесторите изведоха Манол Пейков от зала във видимо нетрезво състояние.

Източник БЛИЦ

Tagged

2 thoughts on “Страшен пиянски скандал с обиди между „Възраждане“ и Манол Пейков разтърси НС!

  1. Ето с такива измекяри как ще се оправи и тръгне напред държавата 90% от тия ненорманици са боклука на държавата ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ДА НАПИШЕШ ИЗРОДИ В ЛИСТАТА ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ А НЕ НАРОДА ДА ГЛАСИ СПИСАЦИТЕ И МЕЛИМЕТЪР НЯМА ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД С ТАЗИ ИЗМИСЛИНА ДЕМОКРАЦИЯ КОЯ И ПО СВЕТА Я НЯМА ИСТИНСКАТА И С ТЕЗИ ОПОРКИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ЛЪЖАТ ХОРАТА.И ТАКА АКО ГИ ПИТАТЕ КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ ТЕ НЕЗНАЯТ ДАКАЖАТ НИЩО И САМО БРАЩОЛЕВЯТ ОПОРКИТЕ СИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *