петък, април 26, 2024
Начало > България отблизо > Страшна и неизяснена трагедия сполетя България!

Страшна и неизяснена трагедия сполетя България!

България отблизо

Десетгодишно дете от Основно училище „Св.св. Кирил и Методий“ в Кърджали почина в областната болница, след като припаднало в час.

Трагедията се разиграла по време на първия учебен час. Четвъртокласниците са имали английски език, когато на детето му прилошало и припаднало, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието в Кърджали.

На място веднага е изпратен екип на Спешна помощ, който е транспортирал детето до спешното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. То е било в безсъзнание, без дихателна и сърдечна дейност, съобщиха от лечебното заведение.

Трима кардиолози и трима анестезиолози са започнали веднага реанимация. Детето е качено в интензивното отделение, където лекарите са се борили още един час да го спасят. Въпреки всичките им усилия, то е починало без да възстанови дишане и сърдечна дейност, казаха още от болницата.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза, която ще установи причината за смъртта. Към момента няма данни дали починалото дете е имало някакви заболявания. В РУО-Кърджали очакват доклад от директорката на училището.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *