СТРАШНО пророчество на Ванга за САЩ се СБЪДВА?! Вижте какво става там! Фактите са РАЗТЪРСВАЩИ!

Свят

Изглежда, в края на краищата, американците се вбесиха от фантасмагориите, в които продажните корпоративни медии ги карат да живеят. И започнаха да се питат защо в „тази страна“ съществуват 17 могъщи спецслужби, щом уж „руснаците контролират всичко в САЩ“?

Последното социологическо проучване на телевизионната компания CNN, която е един от флагманите на мейнстриймовските издания, неволно нанесе жесток удар върху мераците на транснационалните корпорации, които се опитват да овладеят Щатите и света.

Според злополучното проучване, цитирано от tsargrad.tv, почти 70% от американците искат следствието за предполагаемото вмешателство на Русия в изборите, да бъде прекратено. Защото, според тях, то е „лов на вещици“ и няма никаква друга реална основа.

Нещо повече. Гражданите на САЩ смятат, че спецпрокурорът Мюлер е получил достатъчно време за разследване, но не е успял да докаже по никакъв начин, намеса на Русия в изборите. Теорията на Мюлер и глобалистите за „зловещите руски хакери“, които променят нагласите на американците, непосредствено преди изборите, претърпя пълен крах.

Само преди няколко дни пък, бе проведено друго социологическо изследване. Този път на голямата компания Галъп, цитирано от tvzvezda.ru. Това проучване е било направено от 1 до 12 август. В него са взели участие 1002 пълнолетни граждани от всичките 50 щата, плюс окръг Колумбия.

То показа, че близо 60% от гражданите на САЩ са за прекратяване на антируските санкции.

Но има и друго. Общественото мнение в САЩ не само е против санкциите. Хората направо изказват своето мнение, че отношенията с Руската федерация трябва да се подобрят. Че с Русия трябва да се говори с езика на дипломацията, а не с яловите санкционни напъни на американската върхушка.

Припомняме, че гвоздеят в предизборните обещания на Доналд Тръмп бе многократно повтаряната от него мантра, че той е успешен бизнесмен и ще успее да се разбере с Владимир Путин. И така ще подобри отношенията с Русия.

Именно тези негови несбъднати обещания, преобърнаха нагласите на хората в САЩ. И Тръмп успя да победи Хилари Клинтън, която бе сочена от медиите като безспорен победител.

Но, както знаем от собствен опит, едно са предизборните обещания, а съвсем друга е реалността след изборите. Така е в САЩ. Така е и у нас.

Великите конгресмени, заедно с Тръмп много бързо забравиха какво им казаха американските избиратели на последните избори за президент. Забравиха, и дори напълно игнорираха, волята на преобладаващата част от своя народ, да се спрат санкциите. И да се подобрят отношенията с Руската федерация.

Но това ще им изиграе много лоша шега. Защото, ако си спомняте, на последните президентски избори в САЩ, необичайно много гласове взе и определящият себе си като демократичен социалист Бърни Сандърс. Той фактически се нареди на трето място след Тръмп и Хилари.

А следващите избори не са много далеч. И ако конгресмените и администрацията на Белия дом продължават да въвеждат санкции срещу Русия, които на всичко отгоре нямат никакво реално основание, то със сигурност ще бъдем свидетели на голяма изненада.

Може да стане така, че в цитаделата на капитализма, в САЩ, хората да изберат за следващ президент социалист. А не републиканец или демократ.

Колкото и парадоксално да звучи, ще припомним предсказанието на великата българска пророчица Ванга. Тя твърдеше, че ще дойде черен човек, който ще бъде последният президент на САЩ. Тогава всички мислехме, че става дума за Барак Обама. Но Ванга винаги говореше иносказателно. Затова определението „черен“ не е задължително да се отнася за етническата принадлежност на президента. Може да става дума за това, че новия президент ще излъже жестоко избирателите си. И ще тръгне против интересите на своя народ. Тоест, ще бъде „черен“ в моралния смисъл на думата.

И както изглежда, върхушката на САЩ е на път да сбъдне и това пророчество на Ванга.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “СТРАШНО пророчество на Ванга за САЩ се СБЪДВА?! Вижте какво става там! Фактите са РАЗТЪРСВАЩИ!

  1. Санкциите изиграха лоша шега на Фащ . Русия си затвори черните дупки я икономиката , възстанови ВПК и си допълни технологиите с тия от Китай . А каубоите си задълбочиха вътрешния дефицит … сега вече могат да потъват с главата напред и великите им кредитодатели да скачат в океана …. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *