Стъки изригна за протеста: „Game over“! С тези водачи толкова!

България отблизо

България няма нужда от отрова, хулигани и фалшиви новини, а от вяра, разум, добри решения и много работа!, коментира Станислав Недков.

Председателят на ММА федерацията Станислав Недков отново нападна остро „Отровното трио“ (Минеков, Бабикян и Хаджигенов). Стъки коментира екшъните от сряда с публикация на профила си във „Фейсбук“.

Недков поздрави органите на реда за възстановяването на нормалността и свободното придвижване на всички жители и гости на София.

Цялата му публикация:

„GAME OVER! С ТИЯ ВОДАЧИ ТОЛКОВА!

София е изчистена, катуните и незаконните блокади ги няма!

Поздравявам органите на реда за възстановяването на нормалността и свободното придвижване на всички жители и гости на столицата.

В коментар на ИСТИНАТА ще припомним, че този ММА боец забравя нещо важно. Народът иска оставка на правителството, а неговият глас е решаващ, според Конституцията. Защото народът е истинският суверен на властта. Той дава власт и той я отнема. Така че мнението на Недков в случая е без значение.

Той, а и всички управляващи, трябва да разберат, че демокрацията е народовластие, а не власт на една групичка хора, които наричат себе си политици. И ако не искат да разберат това по лесния начин, ще се наложи да го научат по трудния. Но това ще е много по-зле за тях.

Tagged

1 thought on “Стъки изригна за протеста: „Game over“! С тези водачи толкова!

  1. Народа иска оставка?Каква и коя част от населението се определя като „народа“.Единствения начин са изборите,останалото е анархия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *