Стъки тръгна да сваля президента! Не можело червен юмрук да управлява България. Майките от протеста обаче разбиха бореца с разтърсващо писмо

България отблизо

Станислав Недков – Стъки зове всички българи да се вдигнат на протест в сряда сутрин пред президентството. ММА боецът пита дали е редно да продължаваме да гледаме безучастно как червения президентски юмрук ни мачка.

„Призовавам всички нормални и разумни българи, без значение от политическите пристрастия, да се обединим. В името на любимата ни България да спрем тази омраза и разединение“, добавя той.

Ето какво още пише Стъки в профила си в социалната мрежа (без редакторска намеса):

„ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!

Ще продължаваме ли да гледаме безучастно как червения президентски юмрук ни мачка?

Ще позволим ли след 32 години преход с преживени глад, празни рафтове в магазините, купони за хляб и режим на тока, да се върнем в изходна позиция?

Ще дадем ли управлението на страната отново в ръцете на комунисти, мутри, политически хамелеони и адреналинки?

Всичко това е на път да се повтори в най-скоро време, ако ние стоим и гледаме безучастно. През 90-те мутрите бяха на улицата. Сега техните адвокатите са в Парламента и приемат закони.

Призовавам всички нормални и разумни българи, без значение от политическите пристрастия, да се обединим. В името на любимата ни България да спрем тази омраза и разединение.

Нека повече не се поддаваме на манипулациите на разединителя Радев и да поискаме оставката му.

ОСТАВКА на Радев, който накара българи да се хванат за гушите с българи. Оставка затова, че задкулисно, през нощта на Разпети петък, издаде указ, с който узакони безконтролното отваряне на секции в Турция, с което даде възможност на ДПС да удвоят депутатите се на следващите избори.

По всичко личи, че е влязал в уйдурма с ДПС за подкрепа на президентските избори през есента.

Ще поискаме оставката на Радев и за въведеното ограничение за гласуване с хартиена бюлетина, което ще засегне милиони българи.
Ние имаме нужда от държавници обединители, а не разединители и чуждопоклонници.

С МИРЕН И НАДПАРТИЕМ ПРОТЕСТ да кажем НЕ на комунисти, соросоиди, джендъри и национални предатели.
България има нужда от държавници обединители, а не разединители и чуждопоклонници.

 

А ето какво му отговориха майките от протеста

Организирал бил протест срещу Президента!? И защо ще протестираш с твоите ”безплатни мъжаги”, бе Стъки? Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се иска акъл, а не пари.

Акъл, с който да прецениш ситуацията и да проумееш, че връщане назад няма и времето, в което ти цуцаше субсидий и „заработваше“ за някое дофинансиране, защото си много добър в подмазваческата професия, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал. Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте единствено за собственото си благополучие, оцеляване и забогатяване, а не виждахте мизерията на другите. Даде ви се, а сега виете от мъка, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на съдебната власт. Още малко остана. Ние за какво мислите, че се борим?

 

Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия? Та ние няма какво да губим, но вие явно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той създаде пиедестал за простотията, а вие хорА ще играете, за да убиете чалгата. Колко интелектуално!

А случайно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които искат финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?
Не, нали?

Е, убити сте!

Само едно не става ясно. Така ли се раждате – мъртви, или покварата действа безпроблемно при хора и лелки, които са загубили ценностите си някъде по пътя???

Tagged

1 thought on “Стъки тръгна да сваля президента! Не можело червен юмрук да управлява България. Майките от протеста обаче разбиха бореца с разтърсващо писмо

  1. Стъки майките от протеста те поставиха между розите като розово храстче. Аха напъпило ала без да вържи. Стъки хората прогледнаха и застанаха зад гърба на своя кумир Радев. Но на такива като теб той яслата не пълни. Затова толкова ревеш и се пъниш. Но карай си по своя път. Никой с теб няма да тръгне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *