Татяна Дончева взриви btv: Само селска телевизийка може да ми каже кога да се събера с бившия си!

България отблизо

Може ли просто някой да ви каже след 10 години пререкания, абе я се съберете с бившия си. Така Татяна Дончева коментира протегнатата ръка от Корнелия Нинова за завръщане в БСП в ефира на bTV. 

 

Дончева обаче отказа да даде оценка на действията на Нинова. По думите ѝ лидерът на БСП е в правото си да направи такива действия, които смята за правилни.

Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и действията на новото ляво обединение не могат да бъдат тълкувани като елемент на намеса в отношенията на социалистите.

Тя дори се ядоса на водещия Златимир Йовчев, че върти един и същи въпрос.

„Пак ли да ви кажа по друг начин. Ние сме направили партии преди 7-8 години. В тях членуват десетки стотици хора. Те не са наши крепостници, ние да ги пратим, където искаме, да ги местим и т.н.“, каза тя.

Дончева хвърли светлина и за новия проект. Тя уточни, не иска новото ляво обединение да тръгва с голяма кошница и напомпано самочувствие, а да се даде тон за една сериозна политика на база изградено доверие.

„Инициатор на тази идея е Коста Паскалев. Президентът Първанов е поканен, както всички нас“, уточни тя.

Тя обаче се ядоса пак на водещия по повод въпрос кой е лидер на новия проект. Тя посочи, че тепърва ще се изяснява кой ще е той, точно защото става въпрос за нова партия.

„Недейте да питате такива работи. Вие сте bTV, може да пита селската телевизийка“, ядоса му се тя.

Източник Блиц.бг

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *