Тези дни започват да се сбъдват страшни пророчества на Ванга! Ето за какво ни предупреждаваше тя!

България отблизо

Световните издания отново обърнаха внимание на пророчествата на известната наша гадателка Ванга. Този път те сравняват прогнозите ѝ за 2022 г. със случващите се събития.

Оказва се, че много от думите на Ванга наистина са започнали да се сбъдват през тази година. 2022 г. все още е в ход, но вече можем да кажем, че се оказва едва ли не най-съдбовната година за целия свят.

 

Известната ясновидка Ванга предупреждава за предстоящите събития през тази година. По думите ѝ през 2022 г. човечеството ще се сблъска с глобални промени, които трябва да се приемат много сериозно.

Ванга заявява, че 2022 г. ще бъде изпълнена с природни бедствия: много страни ще се сблъскат с наводнения, а други – с тежка суша.

Както отбелязват световните издания, някои пророчества са започнали да се сбъдват. На първо място, става дума за необичайни горещи вълни в Европа, които застрашават реколтата и здравето на хората.

Само във Великобритания температурата надхвърли 40 градуса, властите обявиха червен код за опасност и призоваха жителите да останат на закрито. Горещините се отразяват на обществения транспорт, има затруднения и в работата с пациентите в болниците.

В Испания заради горещините птиците падат от небето, в Португалия има недостиг на прясна вода, а в Хърватия пламват горите.

Освен това поради енергийната криза властите в много страни са принудени да поискат от гражданите да не включват климатиците си, но уморените от жегата хора нарушават забраната.

Учените твърдят, че горещата вълна скоро ще намалее, но ситуацията само ще се влошава с всяка изминала година.

Ванга също така предупреждава, че през 2022 г. нова епидемиологична заплаха ще надвисне над света. Според ясновидката, след пандемията COVID-19 в света ще се появи нова заплаха.

„Тогава разговаряхме с нея за болестите. Попитах я: „Какво е това? Чума?“ Споменахме много болести, чума, едра шарка… и тогава тя каза: „А, едра шарка, маймуна тича по дървото, смее се, и ще има изненада за вас“, разказва приятелят на ясновидката Сергей Косторной.

Това предупреждение той чул от Ванга през далечната 1995 г. Тогава Косторной не му обръща внимание и си спомня едва сега, когато в различни страни са регистрирани повече от 30 хиляди случая на заразени с маймунска шарка.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *