Те имат оръжия и техника, но нямат смелост! Скоро ще ги прочистим до крак!

Свят

Всеки ден излизаме да „прочесваме” района. Навсякъде се работи. Вървим по стъпките на бандеровците, националистите и така наречения „полк на Джохар Дудаев“. За тези, които искат да се бият и да покажат своята смелост, има всички условия.

Това заяви командирът на руските специални части Хюсеин Межидов.

Главата на Чечения Рамзан Кадиров публикува в своя Телеграм канал видео, в което командирът на чеченските специални части Хюсеин Межидов разказва за хода на прочистването на територията на Украйна от бандитски елементи.

„Изпълняваме на 100% всички поставени от вас задачи. Всеки ден излизаме да „прочесваме” района. Навсякъде се работи. Вървим по стъпките на бандеровците, националистите и така наречения „полк на Джохар Дудаев“. За тези, които искат да се борят и да покажат смелостта си, има всички условия. Те (бандеровците) имат и оръжия, и техника, но нямат смелост. Те знаят къде сме. Ние ги търсим. Ще са живи само, докато ги настигнем”, каза подполковник Хюсеин Межидов, командир на батальон „Юг”.

„Нашите момчета търсят тези бандити, но последните успешно успяват срамно да избягат и да изоставят позициите си. Но това е само докато не бъдат приковани и няма къде да бягат. А това се случва все по-често», написа Кадиров.

По-рано ръководителят на Чечения заяви, че чеченските специални части продължават да постигат успехи в настъпателните операции срещу бандеровците. Бойците превзеха най-голямата военна база в Украйна. В складовете, разположени на нейна територия, е открито не само огромно количество оръжия, боеприпаси, но и модерни бронирани машини: седем танка, 12 бронетранспортьора, ТИГРИ и артилерийски установки.

Сутринта на 24 февруари Владимир Путин се обърна към руснаците и обяви началото на специалната военна операция в Украйна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *