Това вече изби рибата! Ето с какво заразявал президентът народа

България отблизо

„Преборих Ковид-19. Макар, че моят случай мина много леко, апелирам към всички да се пазят чрез лична хигиена и дистанция. Останалото е Божа работа“, написа във Фейсбук началника на кабинета на президента Калоян Методиев.

Висшият държавен чиновник твърди, че се е самоизолирал на 12 юли, след като се оказал положителен за COVID-19.   Изниква основателния въпрос – контактувал ли е Методиев  с държавния глава, тъй като това е неотменна част от служебните му задължения? Ако двамата са разговаряли и са имали пряк контакт, това означава, че Радев също може да е пипнал коварния вирус и се нуждае от изолация.

Припомняме, че през визирания период Радев на два пъти слезе при протестиращите и то през голяма част от времето беше без предпазна маска. Методиев не уточнява това в своя пост, но загадъчно пише: „В такива моменти лакмусът показва безпощадно кой наистина го е грижа за тебе, кой не го е, кой е смел и кой страхливец, треперещ единствено за себе си“. Не става ясно дали намекът му е точно за президента или се отнася за други от обкръжението му. Заплетената ситуация с Методиев трябва да бъде изяснена. В противен случай върху президентската институция ще продължат да тегнат съмнения.

Б.Р.

Този пасквил току що разпространи медия, която е от кръга на мастит депутат, известен с това, че не ходи на работа.

Писанието цели да внуши на протестиращите, че президентът е болен и сее зараза по площада, когато се ръкува с протестиращите.

Искаме да припомним, че Румен Радев е отговорен и достоен човек и никога не би направил това.

Че когато се появиха случаи на короната в Президентството, той се тества, тестът беше отрицателен и медиите разпространиха този факт.

Какво цели горната публикация всеки може сам да си отговори!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *