четвъртък, април 25, 2024
Начало > Свят > Това е безумие: СЗО иска глобалният режим на извънредното положение да остане още три месеца!

Това е безумие: СЗО иска глобалният режим на извънредното положение да остане още три месеца!

Свят
От Световната здравна организация (СЗО) са на мнение, че глобалният режим на извънредно положение заради разпространението на коронавируса да остане в сила. Това съобщи на брифинг в Женева генералният директор на организацията Тедрос Гебрейесус, предаде БГНЕС.

Пандемията остава положението извънредно за общественото здраве“, каза той след заседание на комисията по спешни случаи на СЗО, проведено в телеконференция.

Гебрейесус добави, че следващото заседание на комисията за коронавируса ще бъде свикано в рамките на 90 дни. Комисията за спешни случаи, състояща се от 18 експерти и 13 консултанти, проведе заседание в телеконференция на 30 април. Според резултатите от него ръководителят на СЗО заяви, че огнището на коронавирус все още е извънредно полжение по отношение на международното здраве. Извънредното положение е в сила от 30 януари.

Сега вече става ясно кой на кого служи. И защо Световната здравна организация, която е базирана в Ню Йорк иска цял свят да остане в извънредно положение?

Ами много ясно. Световната икономика още не е рухнала напълно.

А трябва да рухне.

За да може после по-лесно да ни унищожат. Всички.

 

Tagged

1 thought on “Това е безумие: СЗО иска глобалният режим на извънредното положение да остане още три месеца!

  1. Аз откога пиша че трябва да се сложи чатал на врата на непрокопсаните „лекари“- търговци на здраве! Те са нагли до безкрайност! Няма полза от тях, а само вреда! Не могат да го разберат това само простите хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *