Този път наистина е УЖАСНО: Ето КАКВО правят Борисов и Западът ЗАД ГЪРБА НИ!

България отблизо

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна вчера в София на двудневна визита по покана на премиера Борисов.

Самият Борисов съобщи в личния си профил във Фейсбук, цитиран от dnes.dir.bg, че с шефа на НАТО ще обсъждат сътрудничеството в сферата на сигурността и отбраната и стабилността на Западните Балкани. В делегацията ще участва още Патрик Търнар, помощник генерален секретар на НАТО по отбраната.

И сега ето, че си дойдохме на думата. В това съобщение, особен интерес предизвикват две неща. Първо, че Борисов сам е поканил Столтенберг в България. И второ, че с шефа на НАТО, в София ще дойде и неговият помощник по „отбраната“.

Затова веднага възниква въпросът защо Борисов кани Столтенберг в България? Какво е дотрябвала на НАТО България, която няма нито армия, нито въоръжения, нито пък някой се кани да ни напада?! Значи не ни търсят, за да „подсилваме“ Алианса, нито пък да се отбраняваме от някого, защото няма от кого. Търсят ни за нещо друго.

А отговор на въпроса какво ще е това „нещо друго“, дава присъствието на помощник шефа на НАТО Патрик Търнар в София. Значи, в делегацията на НАТО, ни в клин, ни в ръкав присъства и този, който отговаря за отбраната на Алианса. Тоест, американците трябва да се отбраняват от някого. И то в България. А от кого се отбраняват обикновено САЩ?! Естествено, че от Русия.

Сега продължаваме напред. Щатите искат да се отбраняват от Русия на територията на България. И понеже нямаме оръжия, нито армия, то единственият логичен отговор, който остава е, че американците искат да използват територията на България, за да се отбраняват от Русия. Но на наша територия вече има американски бази. Само че те са сухоземни. И нито една морска. А в базите, които вече съществуват няма нито една ракета Томахоук, която би могла да носи ядрена бойна глава.

Следователно, шефа на НАТО иска от Борисов нова военна база. При това да е близо до море. И да бъде напълнена с ракети с ядрени бойни глави. Понеже защо иначе да правим нова база, като имаме стари. А пък ядрените бойни глави, няма към кого друг да бъдат насочени, освен към Русия. Но къде ще бъде разположена тази морска база? Ами много просто. По-близо до Русия и Турция. И по-далеч от Румъния. Значи – в Бургас.

А откъде ги измислихме пък тези ядрените ракети? Ами самият Столтенберг заяви в София, цитиран от news.bg, че трябвало да сме готови за свят, в който Русия можела да си разположи ракетите навсякъде. Какво означава това? Ами означава, че за да се предпазим от „лошата“ Русия, ние трябва да натъпчем България с ядрени ракети.

Нека да попитаме тогава този шеф на НАТО защо той не натъпче собствената си родина, че и Брюксел, с ядрени ракети? Нали Русия можела да разположи своите навсякъде? Но той не иска това, защото знае, че автоматично се превръща в мишена на ответен руски удар. А България може да се тъпче с ядрени ракети. Какво от това, че не Столтенберг, а ние се превръщаме в мишени? Да не говорим, че има и нещо още по-ужасно. Борисов ще позволи от наша територия да бъдат изстреляни ядрени ракети по нашата двойна освободителка Русия. И без това преди няколко месеца, правителството му, обяви Русия за враг.

На всичко отгоре Борисов отново проваля  шансовете ни за Южен поток и АЕЦ „Белене“. Защото провокацията с появата на натовския шеф и войнствените му заявления, два дни преди посещението на руския премиер, може да направят невъзможна визитата на Дмитрий Медведев в България. И съответно отново да се простим с мечтите за ниски цени на ток и газ. Както и за ускорено развитие на икономиката.

А наглостта на Запада вече няма граници. Защото вместо Русия да разполага ракетите си из Европа, това прави „миролюбивия“ западен Алианс. Като по този начин създава условия за избухване на ядрена война в Европа. А тази заплаха вече дойде директно и в България.

Така че нека кажем „НЕ“ на Борисов,  „Не“ на НАТО, и „НЕ“ на ЕС! Докато е време. Защото вече искат директно да ни вкарат в братоубийствена война с нашата славянска и православна посестрима Русия. И да ни изпепелят в термоядрения ад.

И още нещо. Най-големият натовец, който се правеше, че плаче, когато ни натикаха в този военен блок, Соломон Паси, днес потвърди всички наши опасения. Заедно със своя негласен шеф Столтенберг. Паси-то се изцепи, цитиран от news.bg, че ние, на Балканите сме имали нужда от ядрени оръжия. За да се пазим от Русия. Не знае ли този натовец, че Русия няма намерение да ни напада? И че не е насочила ракети към България? Но ако ние насочим ракети към Русия, Кремъл какво ще прави? Ще насочи ракети към нас, естествено.

Значи Борисов, Столтенберг и Паси, заедно с Каракачанов и Екатерина Захариева ни тласкат към война с Русия. И към пълно унищожение. Защото станем ли мишени, ясно е какво ще се случи с нас. За какво тогава трябва да стоим повече в НАТО и ЕС? Вече и най-големите поклонници на Запада трябва да разберат, че техният ЕС и тяхното НАТО ги тласкат към огнена гибел. Без да се интересуват кой симпатизира на Запада, и кой – не!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Този път наистина е УЖАСНО: Ето КАКВО правят Борисов и Западът ЗАД ГЪРБА НИ!

  1. Няма такива идиоти и неграмотници като тези, които днес ни управляват !!! Тиквата преди срещата с руския Президент Путин отиде в Украйна и се срещна с Порошенко, сега преди посещението на Медведев – среща със Столтенберг и Търнър !!! Управляващи – ПРЕДАТЕЛИ !!! Няма такава шайка и сган в цялата история на нашата Родина !!! Посочете ми един свестен, има ли поне един от т.нар. „управляващи“ разбойници и ПРЕДАТЕЛИ ???

  2. ВСЕ ПАК , ОТНОСНО ДВОЙНАТА ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ. ДОБРЕ, ОСВОБОДИ НИ ОТ ТУРЦИТЕ ПРЕЗ 1878 Г, НО ОТ КОГО НИ ОСВОБОДИ ПРЕЗ 1944 Г – ОТ САМИТЕ НАС СТРУВА МИ СЕ. ПРОСТО ПРЕЗ 1878 ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ И ТЕЗИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЪВПАДНАХА, НО ДАЛИ БЕШЕ ТАКА 1944 Г. ИЛИ ДА БЛАГОДАРИМ НА РУЗВЕЛТ И ЧЪРЧИЛ, ЧЕ НИ ДАДОХА НА СТАЛИН!

    1. Човече! Помисли с горната си глава. След евреите,циганите и славяните (ние сме нещо като тях) щяха и нас да направят на сапун. Русия ни спаси два пъти като нация.

  3. Да благодарим най вече на Сталин (не че го обичам…), че не се е съгласил с искането на Чърчил да ни разделят на 3 (Турция, Гърция и Сърбия). което си е било направо искане за ЛИКВИДАЦИЯ на държавата България. За реакцията на Рузвелт не знам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *