Тома Биков: Божков ще каже на Рашков да ме арестува!

България отблизо

Докато тези хора са в управлението, очакваме не само нови, но и незаконни арести. Това сподели в сутрешния блок на NOVA народният представител от ГЕРБ Тома Биков във връзка с ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова. 

,,В политиката понякога това се случва, но това руши доверието в институциите и съдебната система и не изпълнява ангажимента, поет от сегашните управляващи за съдебна реформа и повече справедливост“, допълни депутатът.

 

Той призна, че не би се изненадал, ако бъде арестуван.

Може да ме арестуват, когато те арестуват по симпатия. Вероятно не съм най-симпатичният човек на Бойко Рашков и понеже не съм готин, може да ме арестува, заяви той.  

След 30 години демокрация стигнахме до момента да видим, че от депутатския имунитет има някакъв смисъл, иначе после обяснявай, че си невинен, каза още Биков.

По думите му Васил Божков и гражданското сдружение БОЕЦ казват кой да бъде арестуван.

На настоящата власт бих писал отсъствие, вместо оценка. За да има оценка би трябвало някой да е отговорил на някакви въпроси. В случая не виждаме какво може да се оцени, освен това, че бяха пропуснати всички предизвикателства, пред които е изправена страната, да започнат да се решават, коментира Биков.

„Не е вярно, че няма промяна. Не затова считаме, че това правителство трябва да подаде оставка, а точно обратното. Промяната е факт, друг е въпросът, доколко е към добро и доколко дава някаква перспектива за развитие на обществото”, добави той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *