Томислав Дончев: Цветанов се крие, но скоро ще ни изненада със собствена партия. Не си говоря с него!

България отблизо

Томислав Дончев разкри какво ще бъде политическото бъдеще на Цветан Цветанов.

Той коментира и критиките на председателя на Евроатлантическия център за сигурност Цветан Цветанов към ГЕРБ.

Структурите на ГЕРБ в смесените райони работят за максимален резултат. От месеци не сме си говорили с г-н Цветанов. Аз никога не съм го обиждал, а и имам навика, ако имам нещо да му казвам, да му го кажа лично, а не чрез някоя медия. По всичко изглежда, че г-н Цветанов има политически амбиции. По какъв начин ще се осъществят и как ще се удовлетворят, ще видим, посочи Томислав Дончев.

Според него, не било политически коректно човек, който е бил близо до Борисов и се е отъркал в славата му и харизмата му, да му забива нож в гърба.

Явно Борисов може да забива колкото ножове си иска и да уволнява подчинените си по телефона или с СМС-и, но когато те решат да имат собствено мнение и да се занимават сами с политика, тогава вече е престъпление.

Дончев да не ни разбира грешно. Ние също не искаме да се пръкне на хоризонта поредната партия, чиито конци ще се дърпат направо от Вашингтон. Но пък и не сме съгласни с твърдението, че никой, който е бил в ГЕРБ, няма право да промени мнението си и да застане срещу ГЕРБ. И срещу Негово величество Борисов.

 

По повод учредяването на партия „Няма такава държава“ с лидер Слави Трифонов, Дончев заяви: „Когато говорим за трансформацията на един човек от шоумен в политик, това е доста сложен процес. Като политик г-н Трифонов, все още няма ясна политическа физиономия. Когато се определи, ще можем да водим разговор по тази тема“.

Това пък какво значи? Ако се изясни „физиономията“ на Трифонов, ще го поканите за патерица ли?

Явно ГЕРБ вече е на край на силите си и му трябват все повече помощни средства да се държи на крака.

Малко ли са му патериците, та иска още една?

Или направо иска цялата държава?

Tagged

1 thought on “Томислав Дончев: Цветанов се крие, но скоро ще ни изненада със собствена партия. Не си говоря с него!

  1. Каквото почукало, това се обадило. Кой в кой се е „отъркал“, ще разберем по-късно! Абсолютни кретени , загубили всякакво чувство за срам, за реалност, смирение. Лаком газ, глава затрива!! Това ги очаква, ПОРЕДНИТЕ ОТВОРКОВЦИ В БГ…..!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *