Тонове бомби и експлозиви се изсипват върху украинските житни полета, а депутатите пак пуснаха това отровно зърно в България!

Свят

Украинските бойци са публикували видео в Телеграм, на което се вижда как британски гаубици L119 на украинските въоръжени сили стрелят към Херсонска област, докато се крият в пшенично поле, съобщават световните издания.

 

В същото време в Украйна се публикуват видеоклипове с полета, които „горят заради руснаците“. Но всъщност е логично да се стигне до извода, че върху житните посеви се изсипват снаряди, защото украинските части се крият там и стрелят. Затова привличат неминуема ответна стрелба от руските сили. Това е война.

Но кой ни кара ние да ядем произведеното отровно зърно?

В началото на март миналата година украинска бойна глава на ракета „Ураган” с касетъчни бомби падна в района на село Хусаривка в Източна Украйна, разпръсквайки експлозивите над цялото село, съобщава „Ню Йорк Таймс”, цитиран от Вести.бг

Никой не е убит при въпросната атака срещу Хусаривка, но селото е заобиколено от житни полета, които са били поръсени с експлозиви.

И това продължава още от началото на войната. В житните полета на Украйна се изсипват тонове експлозиви. Тонове експлозиви се изсипват и върху земята, която още не е обработена и засята. И когато канонадата отмине към друг район, обгорената и замърсена с най-различни отрови земя се засява.

И такова зърно го пробутват на нас, на Унгария, Полша, Румъния и Словакия. Само че Унгария, Полша, Румъния и Словакия не го искат. Германия и Франция също не го искат. Великобритания – също.

От кой зор ние трябва да ядем това опасно за здравето и живота на хората, зърно? И защо българските депутати гласуват опасното зърно отново да започне да се внася в България и българските граждани да се хранят с отрови? Нямаше ли депутат, който да помисли за децата на България?

Ако украинското зърно беше чисто Европейската комисия нямаше да одобри забрана за внасянето на това зърно в няколко европейски страни.

През май еврокомисията одобри забраната за 4 вида зърнени храни за Унгария, Полша, Румъния, Словакия и България до 15 септември, пише Блиц.

На всичко отгоре, ние си имаме наше зърно. Чисто, качествено, хранително. Тоест България не е заплашена от някаква зърнена криза, че да внася отровно зърно. Защо тогава го внасят?!

На такива депутати, които тровят българите, Народният съд им е малко. И нека да не врякат, когато възмездието ги връхлети.

А то ще ги връхлети. И човешкото и Божието възмездие. Което е много по-страшно.

Tagged

1 thought on “Тонове бомби и експлозиви се изсипват върху украинските житни полета, а депутатите пак пуснаха това отровно зърно в България!

  1. ТЕЗИ които гласуваха за внос на УКРАИНСКО зърно в България , някой ден , когато палачинката се обърне …..ще висят обесени по улиците на българските градове , и най- вече София , дори да са старци като мен ! такава измяна ….пък и всяка друга измяна …….се наказват със смърт … / СМЪРТ със ПОЗОР
    /…….особено като четем че държавите от Е. С. не искат да внасят украинско зърно !!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *