От последните минути: Парламентът отново предаде народа! Земеделците обявиха стачка до дупка!

България отблизо

В Народното събрание отмениха забраната за внос на зърно от Украйна. 124 гласуваха „За“. Това бяха депутати от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС. „Против“ бяха от „Възраждане“, БСП и „Има такъв народ“ (69), a осем депутати от ГЕРБ бяха „въздържали се“.

По-рано агенция Ройтерс съобщи, че министърът на земеделието на Унгария се е споразумял с колегите си от Румъния, Словакия и България забраната да бъде продължена и след 15 септември, но по-късно зам.-председателят на Комисията по земеделието Росен Костурков заяви, че има някакво неразбиране по темата.

 

„Ще блокираме цялата държава. Тези хора нямат работа в управлението на страната. Земеделието става заложник на няколко празни глави, които не мислят за собствената си държава, а мислят за собствения си джоб. Става въпрос пет човека да си напълнят джобовете и искат да унищожат земеделието. Скоро цялата страна ще се събуди затворена, защото от нашето производство зависи храната на нашата държава“, каза Георги Радев, , заместник-председател на управителния съвет на асоциацията.

Tagged

3 thoughts on “От последните минути: Парламентът отново предаде народа! Земеделците обявиха стачка до дупка!

  1. НЕ ПРИКАЗКИ , А ДЕЛА .С ПРИКАЗКИ НА ПРАЗНИ ГЛАВИ НЕ СТАВА САМО ТОЯГИТЕ ЩЕ ГИ ОПРАВЯТ, А СЛЕД ТОВА НА БОНИЩЕТО ТЕЗИ ОТРЕПКИ

  2. Сега ще стане много лошо за Борисов , Кокорко и фесовете!Сглобката ще бъде счупена с трактори!

  3. ДАНО производителите на зърно и всякаква земеделска продукция ИМ СКОЧАТ …..защото всичко това което вършат тези депутат е за ПАРИ………………..тоест трябва депутати да се разглеждат като НАЕМНИ ВОЙНИЦИ – фашисти , които във време на война не се вземат в плен а се РАЗСТРЕЛВАТ на място , както правеха ВАГНЕРОВЦИ !!!………………………Искам още да кажа че преди три месеца сбърках и купих от магазин на “ Т- МАРКЕТ “ УКРАИНСКА ЗАХАР…………………..същата не става за нищоооо !!!……….България не произвежда захарно цвекло и ние българска захар нямаме , но се продава захар внос като се опакова в ЗАХАРНИ ЗАВОДИ Г. Оряховица която е добра и особено марката “ СЛАДЕЯ “ ….макар и значително по- скъпа тя става за всичко в сладкарството и консервната промишленост…………………………….СТАЧКУВАЙТЕ до ДУПКА братя земеделци , така както правят гърците !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *