Тошко Йорданов разясни на Асен Василев как съдебната система го пази от всякакви искове и съдебни дела! Ще се смаете!

България отблизо

Бившият финансов министър Асен Василев съди бившия депутат от ИТН за 250 хиляди лева. Василев е завел първо частичен иск за 25 100 лв. за нанесени неимуществени вреди заради клеветнически твърдения.

Василев е завел частичен иск за 25 100 лв. за нанесени неимуществени вреди, заради клеветнически според него твърдения, казани от трибуната на Народното събрание (НС) на 29 юли от Тошко Йорданов, който тогава бе председател на парламентарната група на ИТН. Ако Василев спечели това дело, ще може да заведе ново за остатъка до 250 хил. лв., съобщава „Сега“.

Тогава Йорданов обвини Василев, че е откраднал интелектуална собственост от фирма и е бил осъден за това. Става въпрос за сайта „Лесно.ком“, в чиято дейност Василев имал участие и финансирал с личен заем, а по думите на Тошко Йорданов по-късно откраднал интелектуална собственост.

Василев отрече обвиненията и заяви, че по случая е спечелил всички дела. Той заяви още, че казусът се изкарва отново, след като ИТН три пъти го канили да стане министър, а той отказал.
В петък бившият финансов министър съобщи, че е завел дело срещу Тошко Йорданов, а „мястото, където спорът ще бъде решен, е Софийски градски съд“.

Малко след това Йорданов отговори на Василев. След като ИТН се регистрира за изборите в ЦИК, той призова Василев да прочете  чл. 69 от Конституцията, който гласи, че народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията си в Народното събрание

Tagged

2 thoughts on “Тошко Йорданов разясни на Асен Василев как съдебната система го пази от всякакви искове и съдебни дела! Ще се смаете!

  1. Тошкото е типичен пръдльо – който го натисне , веднага издава издава нецензурни звуци със специфична миризма. Тошко-о-о, малко четеш, гномче недорасло, а още по-малко разбираш: чл. 29 не се отнася за персонални обиди и клевети към други народни представители. Ще плащаш като попче на пазар, че пушек се вдига!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *