Тръмп-младши: Прекратете войната в Украйна, спрете парите за Киев

Свят

„Спрете им финансирането. Това е единственият начин да ги накарате да седнат на масата за преговори.“

Това заяви Доналд Тръмп-младши, най-големият син на Доналд Тръмп от първата му съпруга Ивана, в тв интервю, част от което е публикувана в профила му в социалната мрежа „Екс“.

„Ние буквално създаваме класа милиардери-олигарси в Украйна и всичко това се краде, независимо дали от Зеленски или от други. Докато пращат млади хора да умират като пушечно месо на фронта, защото не им пука за тях“, коментира той.

Гнусно е това, което се случва там, че позволяваме да се случва. Зеленски нямаше да има шанс, ако бяхме спрели финансирането. Щеше да му се наложи да седне на масата за преговори и да измислят нещо.

„Пресата пише, че украинците побеждават, унищожили били руски танк… Знаете ли, че по същото време имаха „стратегическо изтегляне“ от Донбас? Чакайте малко. Тоест, отстъпиха някаква площ на страната, но в същото време ликвидираха един танк или БТР и затова побеждават? Те никога не са печелили. Те никога не биха могли да спечелят. Но въпреки това ние продължаваме да ги храним с безкрайно много пари, да отлагаме и удължаваме усилията…“, коментира Тръмп.

„Всичко, което постигнахме, беше да убием стотици хиляди невинни хора. Половината от тях вероятно са били безразлични към политиката, защото така или иначе са етнически руснаци. Отвратително е това, което се случва там сега. И това ще продължи, докато пишем чекове“, заключава Доналд Тръмп-младши.

Източник Труд

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *