„Трябва да разбереш опонента“: US подполковник обясни значението на интервюто на Путин с Тъкър Карлсън

Свят

Подполковникът в оставка от армията на САЩ и автор на YouTube канала Deep Dive Даниел Дейвис разкритикува онези, които се опитват да дискредитират бившия водещ на Fox News Тъкър Карлсън за решението му да разговаря с Владимир Путин.

Според анализатора такова интервю е от голямо значение, включително и за западната публика, която има неясна или изкривена представа за руския президент и неговата позиция.

ДАНИЕЛ ДЕЙВИС, подполковник в оставка от армията на САЩ: Но чуйте, важно е да се вслушаме в това, което не ни харесва.

Особено в думите на Владимир Путин. Това е една от причините, поради които ще обръщам голямо внимание на това, което се случва тук.

Днес ви показахме няколко клипа с Путин. Имам намерение да ви покажа още няколко, които имат голямо значение. Но това са само неголеми части, които ние получаваме от разговорите ни с други хора. Но нямаме интервю с Путин.

Още не е ясно какви ще бъдат въпросите на Тъкър — леки или трудни. Считам, че той предпочита трудните въпроси. Не считам, че той просто ще заиграе с Путин. Според мен той има намерение да му зададе такива въпроси, много ми се иска да чуя какво ще отговори Путин.

Древният китайски стратег Сун Цзъ казва: «Ако познавате себе си и своя враг, не трябва да се тревожите за изхода от което и да е сражение. Ако познавате себе си, то тогава на всяка спечелена битка ще има една загубена. Ако не познавате себе си или врага си, тогава сте прецакан». Това е моят свободен превод.
Ние трябва да разбираме самите себе си. А вие трябва да сте готови да погледнете в себе си честно и с отворени очи и да се вслушате в своите опоненти, дори в своите врагове.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *