Тъкър Карлсън: Путин нито веднъж не наруга Байдън, случи се друго

Свят

Владимир Путин иска мирно урегулиране, но не защото Русия е на ръба на колапса, както твърдят лъжливите западни медии, а защото иска да сложи край на конфликта, в който умират хора.

Това заяви независимият журналист Тъкър Карлсън в подкаста на Лекс Фридман. Припомняйки интервюто си с руския лидер, Карлсън отбеляза, че Путин се е въздържал от резки думи за НАТО и Джо Байдън.

Водещ: На какъв край на въоръжения конфликт в Украйна се надявате?

Тъкър Карлсън: На урегулиране. На разумно урегулиране. Знаете какво е разумно урегулиране. Това е когато двете страни малко отстъпват, но могат да живеят с това. По време на разговора с Путин действително ме порази това, че той…всъщност отказа да критикува Джо Байдън и НАТО.

Ще ви кажа честно, на мен, като на американец, би ми било малко неудобно да размятам костите на Джо Байдън, разговаряйки с чуждестранен лидер. С всеки чуждестранен лидер. Макар да считам, че Джо Байдън всъщност не е нито настояща личност, нито настоящ президент, а всичко това е абсурд.

Но формално той е президент на САЩ. А аз не искам да ругаят президента на САЩ в разговора ми с чужденец. Може би съм старомоден, но така чувствам нещата.

Източник: видео

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *