Ужасен край: Американски наемници се хвалеха колко руснаци ще избият, но ето какво се случи!

Свят

Американските наемници от частната компания Forward Observations Group LLC (Невада) завършиха своята „мисия“ в Украйна. Това съобщи руският военен експерт Борис Рожин в своя Telegram канал.

„Напоследък те съобщили на страницата си в Instagram, че са загубили някои от своите приятели, инструктори и познати още на учебния полигон, без дори да помиришат истинско сражение с руската армия. Поради тази причина наемниците люто се заканвали в социалните мрежи, че „шибаните руски животни“ ще дадат по 1000 жертви за живота на всеки от техните хора.

Но…вместо това, когато се наложило да влязат в бой с части на руската армия, американските наемници се покрили и позорно избягали от фронтовата линия.

Нещо повече. Всички, които успели да оцелеят в сражението панически напуснали Украйна, заклевайки се никога повече да не влизат в битка с руски военни части.

Руснаците са страшни бойци. Громят на бойното поле и никога не отстъпват. Ако са в безизходна ситуация викат огън върху себе си от своята авиация и така побеждават дори и в смъртта, тресат се от страх наемниците.

Оказва се, че голяма част от групата и техните инструктори са загинали. Останалите само помирисали сражението и вместо да „отмъстят“ за приятелите си, както се хвалели в Туитър, презглава избягали от Украйна“, се казва в публикацията.

„Потребители на Twitter отбелязаха, че преди да стъпят в Украйна, наемниците се държали изключително арогантно и твърде често се хвалели с бъдещи успехи в битката с руснаците.

Очевидно тези „борци“ са напълно достойни за неудачниците от Киев, на които са се кланяли преди да помиришат смъртоносна битка. Армията на Русия и върховният главнокомандващ Путин не се шегуват, когато казват, че никой не трябва да се намесва в украинския конфликт, заключава руският военен експерт Рожин.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *