Ужас! Махат Майката на нацията от креслото й! Вижте къде ще пее „Цъфнал ГЕРБ“

България отблизо
ГЕРБ смята да махне  Цецка Цачева от поста й и да я назначи за конституционен съдия!
Това пише сайтът Фрогнюз, позовавайки се на свои източници.

Всичко това ще премине не като оставка, за да бъде замазано положението, а ще се изтъкне, че Цачева е ценен и можещ кадър и трябва да помогне на страната в правосъдието. В централата на партията  обмисляли да приложат този нежен и заблуждаващ ход за пред народа,  заради многото  гафове, допуснати  в правосъдното министерство с пълната апатия и некадърност от страна на министърката. Като се започне от избягалите затворници, мине се през скандалните дела и се стигне до престъпниците, които щъкат на свобода и уронват престижа на правителството. Така  Борисов хем ще се отърве елегантно от Цачева, хем ще й даде пост, който е почти вечен и с топ не могат да я мръднат оттам. Освен ако престане да ходи на работа, или не направи някой непростим грях.

Основната причина Цачева да натрупа черни точки е сривът в Търговския регистър. Те не само не реагира в първия момент, а даде интервю с няколко дни закъснение, в което се издъни яко. Призна, че държавата дала 20 милиона за поддържката му, а той взел, че дефектирал. И се оказа, че няма идея ни къде се пази информацията, нито пък какво значи сайт и каква е ролята му точно в нейното министерство.

Подобно изказване е недопустимо за министър и тъкмо щеше да получи едно мъмрене от шефа си, когато стана трагедията в Своге и други застанаха на топа на устата.

След цели три оставки не вървеше да се поиска още една, Борисов щеше да остане съвсем без министри. Затова избра друг път за Цецка. Винаги до него, но достатъчно далеч. Плюс това ще има свой човек в КС.

Същата съдба май се готви и на Цацаров.

Той също ще бъде прибран на топло при конституционните съдии, а на негово място гласят малко по-адекватен и послушен човек.

Не на последно място ГЕРБ предусеща края си и бърза да постави свои хора на възлови постове, за да бламират новата власт, смятат още хора, врели и кипели в политиката и в мръсните номера.

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Ужас! Махат Майката на нацията от креслото й! Вижте къде ще пее „Цъфнал ГЕРБ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *