Украински генерал: За разлика от САЩ, Русия знае как да произвежда оръжия!

Свят

Украинският генерал разкри, че за разлика от САЩ руската отбранителна индустрия работи в режим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и Русия „знае как да произвежда оръжия и оборудване“.

 

Украинските въоръжени сили се нуждаят от оръжия и боеприпаси, за да променят хода на военните действия, но дори Америка не може да помогне на Киев с това.

САЩ не разполагат с големи запаси от оръжия. Това е заявил бившият заместник-секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, генералът от ВСУ Сергей Кривонос, съобщават световните издания.

„Хайде да спрем да вярваме в приказки и да си мислим, че американците имат нещо скрито някъде в хранилищата си. Това, което американците имаха, беше изчислено за изпълнение на мисии на техните въоръжени сили, а това, което те дават, не е толкова много“, казва генералът.

Той отбелязва, че САЩ вече са стартирали производството на боеприпаси, но за това е необходимо време. Според Кривонос, това не е компютърна игра, в която просто щраквате веднъж и веднага се появяват екипировка и боеприпаси.

Украинският генерал добавя също, че за разлика от САЩ руската отбранителна индустрия работи в режим 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата и Русия „знае как да произвежда оборудване“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *