Хаджигенов: С Борисов е свършено!

България отблизо
Първо трябва да махнем Гешев, Цацаров и ВСС, след това да направим правосъдна реформа. Последните три състава на Висшия съдебен съвет бранят Цацаров, Гешев, Борисов и статуквото. То не бяха sms-и, то не беше ”Братиньо” – чудеса… Това няма да се промени с розови очила. Тук трябва сериозен бой и сериозна подготовка. Това каза адв. Николай Хаджигенов в предаването ”Денят с Веселин Дремджиев” по TV+.

„ДПС изиграха пак своята роля. Това се видя на балотажа. Вероятно имаха договорка с ГЕРБ след което решиха, че може би няма да я спазят докрай. Те подкрепят Борисов дотолкова, доколкото им трябва заради Пеевски и заради Гешев. За друго Борисов не им трябва, защото той е щета“, смята депутатът в 45-тото и 46-тото Народно събрание.

 

„Борисов приключи. Той приключи още миналата година на протестите. Промяната е адски е трудна и аз съм противник на розовите очила. Ние това не го направихме за 32 години, сега искате от днес за утре да стане. Ами, няма да стане. Те се съпротивляват неистово, разполагат с десетки, стотици милиарди, държат цялата местна власт. Кадруваха 12 години. На всяко едно място е пълно с герберски калинки или с хора на ДПС“, добави адв. Николай Хаджигенов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *