Хампарцумян: Противниците на еврото може да си отдъхнат и да пият по едно шампанско в Москва

България отблизо
Противниците на еврото може да си отдъхнат след отлагането на срока за присъединяването на страната ни. Да пият по едно шампанско в Москва, пили са го вече. Това заяви пред БНТ банкерът Левон Хампарцумян.

Влизането в еврозоната дава възможност на икономически активните да бъдат по-ефективни, то няма да ни направи нито по-бедни, нито по-богати.

Еврото трябваше да го приемем преди 15 години, категоричен е банкерът. Чрез влизането в еврозоната страната ни може да се почувства важна и интегрална част от европейския трудов пазар, допълни той.

 

България се присъединява към еврозоната, а не тя към нас, затова ние сме тези, които трябва да се адаптират и да се приближават, смята той.

Според него два много важни инфраструктурни проекта – облакът на Гугъл и облакът на Майкрософт, са отишли в Гърция заради принадлежността й към еврозоната, въпреки че у нас има повече IT-специалисти.

Б.Р.

Господинът с голямата къща, огромната заплата и непокритото самочувствие живее далеч от народа.

Той няма представа, че милиони ще стигнат до просешка тояга и затова не искат еврото.

Господинът като че ли е на абонамент  в телевизиите и облъчва ли, облъчва.

Само че не остана кого…

Tagged

2 thoughts on “Хампарцумян: Противниците на еврото може да си отдъхнат и да пият по едно шампанско в Москва

  1. Още едно без сиво вещество в празната си глава ТОЙ е от костовиските и соросоидните безумни които милеят само за банковите си сметки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *