Хематолог обясни защо в България има толкова смъртни случаи!

България отблизо

Ремдесивир е много добро лекарство, просто трябва да се прилага в комбинация с друго. Например с кръвна плазма дава много добри резултати. 

В България Ремдесивир се прилага изключително неправилно. То трябва да се прилага, когато има вирус в човешкто тяло – първите 6 дни. При по-тежко болните може вирусът да го има и до 20-ия ден, но трябва да се докаже това. Иначе взимаш едно лекарство, от което получаваш само страничните му ефекти.  От думите му стана ясно, че Ремдесивирът се препоръчва само в началото.

Това заяви в „Денят започва с Георги Любенов“ хематологът д-р Чавдар Ботев, консултант на Националната пациентска организация.

„Здравният министър е изправен пред една много голяма отговорност. Той трябва да представи експерти. Азитромицинът с хлорокина по протокол при тежки увреждания на белия дроб е с 80% смъртност, при Дермектин е 40% и ние сме избрали 80% – по-високата смъртност“, даде пример той.

На въпрос защо Световната здравна организация изключи Ремдесивир от борбата с коронавируса, хематологът каза, че това е ответна рекация, заради решението на САЩ да спре финансирането на СЗО. Ремдесивир пък е американски медикамент.

По думите му високата смъртност от COVID-19 в България се дължи на това, че много от научно доказаните факти не са дошли още у нас.

Д-р Ботев обясни, че препаратът „Ивермектин“ лекува над 20 вида вирусни заболявания и огромен брой паразитни. Според него в Израел наистина е доказана ефективността му. Това лекарство е приемано от 4 млрд. души.

„В България го нямаме регистрирано. Изпълнителната агенция по лекарствата трябва да действа по-бързо“, отбеляза той и допълни, че това лекарство за 48 часа намалява количеството вирус 99,97 пъти. Ивермектинът може да се приема и с профилактична цел, а в комбинация и с терапевтична цел. Много добри резултати дава в комбинация с Доксициклин, обясни специалистът.

Хематологът подчерта, че при неправилна ваксина може да има висок бум на автоимунните заболявания.

Tagged

1 thought on “Хематолог обясни защо в България има толкова смъртни случаи!

  1. Няма го, защото от управляващире никой не е имал нужда от сериозно лечение. Гледаме си ги като писани яйца. Народът е оставен на произола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *