Христо Иванов в паника, партията му се срутва! Ето защо!

България отблизо

ПП са отказали на ДБ да се явят заедно на предстоящите парламентарни избори, съобщава „Фрогнюз“ като се позовава но свои източници.

Това е станало още вчера на съвместни разговори. В същото време двете партии се обединили около виждането, че след това трябва да се коалират за общи действия в бъдещия парламент.

Лошото е, че според социолози, за партията на Христо Иванов едва ли ще има „бъдещ парламент“, защото „демократите“ са  застрашени да изпаднат от следващия парламент. Те влязоха в парламента единствено на вълната на протестите, но после твърдо искаха да се праща оръжие за Украйна и да скъсаме договора с „Газпром“. А това отрезви електората и му показа истинското лица на ДБ, както и на техните „партньори“ от „Промяната“.

 

Експерти обаче, на които се позовава ПП, ги убедили, че двете политически формации ще спечелят повече гласове, ако се борят на изборите поотделно.

Въпреки това, съпредседателят на ДБ Христо Иванов и днес изрази надежда, че е добре да има общи листи, но едва ли някой ще го чуе. Не за друго, а защото ПП се страхуват, че негативите, които успя да натрупа Иванов в очите на хората, ще се прехвърлят и към ПП.

Затова бягат от предизборна коалиция с Христо Ивановата партия. Но това едва ли ще спаси самите променители. Понеже и самите те, чрез „Кабинета Петков“ направиха сума поразии. Пращаха оръжие, скъсаха договора с „Газпром“, изгониха 70 руски дипломати и технически лица от руското посолство в България. Да не говорим за космическите цени, които тези им действия докараха.

А хората няма да им простят това. Особено заради космическите цени на ток, газ, бензин и всички хранителни и нехранителни продукти в страната.

А това си е пълен Апокалипсис, в който променителите Кирил и Асен вкараха родината ни само за броени месеци.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *