Цецко пак строши тъпомера! Ще се откаже от дъщерите си, ако…

България отблизо

Няма да позволя на приятелите, или бъдещите съпрузи на нито една от трите си дъщери,  да се обърнат срещу партията, за която работя!

Тази крилата мисъл озари днес Цветан Цветанов, който коментира пред журналисти проблема със зетя на шефката на кабинета на ГЕРБ Румяна Бъчварова.

Припомняме, че вчера гръмна скандал, в който обвиниха зетя на Бъчварова, че е близък до кръга „Капитал“ и извадил кирливите ризи на Александър Манолев на бял свят, вследствие на което Манолев  оттеглил кандидатурата си за министър на транспорта.

Цветан Цветанов беше приклещен от журналисти да каже мнението си, но той се измъкна с обяснението,  че не иска да коментира семейните отношения във фамилията Бъчварови. Да правят каквото си поискат, аз не мога да се меся. Това е въпрос на съвест в края на краищата и на партийна принадлежност и съзнание.

В тази връзка дясната ръка на Борисов заяви безкрайната си вяра в ГЕРБ и каза, че това в неговото семейство няма и не може да се случи. Той няма да позволи на нито една от трите си дъщери, да се загаджи, да се сприятели или не дай, Боже, да му доведе зет, който не изповядва ценностите на ГЕРБ.

Няма как да се случи да разреша някой от семейството ми да се обърне против каузата, за която аз работя, свъси строго вежди Цветанов.

И остави зрителите безмълвни.

Явно кандидатите за приятели на момите първо ще минават изпит по партийни убеждения при бащата. Ще бъдат добре проучени и ако имат някое политическо петно в биографията си, тутакси ще бъдат изритвани от кастинга.

Щеше да звучи смешно, ако не беше тъжно. Трите дъщери нямат право на избор – или момци от ГЕРБ, или стари моми.

И неволно се питаме тази партия някаква масонска ложа ли е, някакво тайно общество, в което членовете могат да се обичат само помежду си и да сключват бракове само по партийна линия? Нещо мюсюлманско ли са прихванали, че бащите ще избират женихите на децата си?

Или вождовете й толкова изкуфяха, че забравиха, че има живот и извън партията.

А може би ни внушават, че който не е от ГЕРБ, за него няма живот!

Последното вече го знаем.

От десет години в България няма живот, а само живуркане!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Цецко пак строши тъпомера! Ще се откаже от дъщерите си, ако…

  1. Мисли и думи на една заблудена овца! Колко е сигурен че ще векува? А и герба ще бъде пратен в не битието! Като гледам колко му се възхищават голяма тарапана ще има от зетьове, освен, ако не са като него!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *