Шефката на правната комисия от ГЕРБ атакува президента Радев!

България отблизо

Шефката на правната комисия Анна Александрова (ГЕРБ) атакува президента Румен Радев във Фейсбук заради блокираните кръстовища.

 

„Снощи гледах кадри, как протестиращи български граждани ритат коли на хора, които просто искат да преминат през един от столичните булеварди. Не одобрявам подобни действия, но си дадох сметка, че те не са виновните за това.
Когато Държавния глава вдига юмрук и говори за измитане, как да се държат обикновените хора? Какъв пример им дава?“, написа Александрова във Фейсбук.

 

И продължава така:
„Когато личности, които сами са се провъзгласили за лидери и говорители на протеста говорят с безумен език на омразата, то как да се държат гражданите от различните групи в обществото?
Демокрацията е дала възможност правителства, политици и управления циклично да се сменят, но когато допуснеш напрежение и противопоставяне между хората, това разяжда единството на един народ за много дълъг период.
За всички тези години в управлението Бойко Борисов и ПП ГЕРБ винаги сме търсили конструктивния диалог, приемливия компромис, политическия консенсус по важните теми за държавата ни.

Струваше ли се тази цена, г-н Президент?
Доволен ли сте, че в името на собственото си его настроихте българи срещу българи? Това ли е правилното поведение на човек, който по Конституция олицетворява единството на нацията ни?

Дано дойде време, когато осъзнаете, че лесно се сее омраза и конфронтация, но трудно се изгражда общност, лесно се руши и съсипва, но трудно се гради, лесно се дават съвети, когато не носиш цялата отговорност за тежките управленски решения и бъдещето на държавата ни.“

Само ще припомним на тази „шефка“, че не Румен Радев започна протестите, а народът. И че тези протести бяха предизвикани от огромната корупция, обхванала върховете на държавата, от липсата на справедливост за обикновените хора, от дерибействането на герберските думбази по места.

Така че, президентът Радев не е виновен за това. Той просто подкрепя въстаналия народ в неговите справедливи искания. За гневът на народа са си виновни самите гербери, начело с техния шеф. И хората затова искат те да си отидат, за да тръгне държавата напред.

Другото са упражнения на провалените герберски политици в риторика. Но и тези упражнения няма да им помогнат.

Tagged

1 thought on “Шефката на правната комисия от ГЕРБ атакува президента Радев!

  1. ТЕЗИ КЛИНКИ НЯМАТ КРАЙ.ТАЗИ ОТ КЪДЕ СЕ ПРЪКНА?ДО СЕГА Е ПРОСПАЛА ВСИЧКИ БЕЗЧИНСТВА НА НЕЙНИЯТ ГУРУБИТИ ПРОТЕСТАНТИ БеЗЖАЛОСТНО НА УЛИЦАТА;НЕНАКАЗАНИТЕ ПОЛИЦАИ И СПЯЩИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *