Шокираща новина: Лотарията на Слави май свърши!

България отблизо

След гръмко обявения край на „Шоуто на Слави“, последваха много обещания и различни нови инициативи. Сред тях беше и лотария с прощални подаръци от Слави Трифонов и компания.

Дотук всичко хубаво. Лошото е, че много хора се записаха за участие в томболата с личните си данни. Но…лотарията и досега не е разиграла всички подаръци, които шоуменът е получил от гостите си. И няма никаква информация нито какво се случва с тях, нито дали изобщо ще има ново разиграване.

А мераклиите да получат информация са много. Понеже голямата награда в томболата е блестяща лимузина „Мерцедес“, с която шофьорът на Слави возеше почетните гости на предаването до студиото.

„Шоуто на Слави“ вече не съществува, но сайта на предаването си работи. И затова поизнервените зрители, участници в томболата, атакуваха сайта за пресни новини. Но от сайта се оправдават, че предаването вече го няма. И препращат към сайта на продуцентската компания „Седем осми“. Понеже, уж от там трябвало вече да се получава актуална информация какво се случва с екипа на Слави и неговите инициативи, включително неизтеглената още томбола.

Но, и от сайта на „Седем осми“ не дават никаква информация. Това накара мнозина от по-мнителните зрители да си помислят, че може да става някаква шашмалогия. Според тях е възможно Слави и неговите сценаристи да са използвали томболата като хитър начин да се сдобият с личните данни на десетки хиляди зрители, пишат „Уикенд“ и .show.blitz.bg .

Защото всеки, който се е регистрирал за участие в лотарията с прощалните подаръци на шоуто, даде право на организаторите на томболата да разполагат с личните му данни. Някои от още по-мнителните зрители отиват по-далеч и намекват, че личните данни на наивниците могат да се използват от екипа на шоуто за новите им политически амбиции. 

Слухове и предположения може да има много, защото все още не се знае какво точно става с тази „прощална“ лотария.

istinata.net

Tagged

1 thought on “Шокираща новина: Лотарията на Слави май свърши!

  1. Големи мизерници сте.Кое е шокиращо?:)))Едно заглавие не можете да направите,да не коментирам за друго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *