Шок! Делян Добрев се превърна в зомби! Тръгна с голи гърди и ампутирана съвест срещу…Виж тук!

България отблизо

БСП  отново поиска „острието“ на ГЕРБ Делян Добрев да бъде отстранен от пленарна зала, тъй като вече не е депутат.

Призивът за това бе направен от народният представител Александър Симов в петък, които обяви, че в залата могат да присъстват и гласуват само истински депутати. Аргументът му беше решението на Конституционния съд, който обяви гласуването против  оставката на Делян Добрев за незаконно и противоконституционно.

Ако вие, господин Добрев, уважавате  Конституцията на Република България, трябва да изпълните това мое желание и да си тръгнете. Не можете да стоите в залата, след като защитниците ви са гласували в противоречие на закона, призова Симов.

И предложи обсъждане на парливата тема.

В защита на хасковския депутат скочи   депутатът от  ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов, който каза, че възразява остро да се допускат подобни процедури от хора в залата. И заяви, че всички изказващи се  трябвало да имат достатъчно компетентност и правна култура, за да знаят кога се прекратява мандатът на даден народен представител.

Явно обаче самият шеф на Комисията по правни въпроси не е наясно с процедурите и законите.

Щом преди два месеца допусна да се гласува против оставката на Добрев, то значи, че никак не е на „ти“ с правилата на парламента и на държавата.  Но от ГЕРБ са свикнали да газят законите както си поискат. Един път е напълно нормално да не дадеш на депутат, който сам си е подал оставката, да напусне парламента, а втори пък, когато КС отсъжда, че това е против Конституцията, пак да браниш същия депутат и отново да не му дадеш да напусне.

Толкова ли е ценен за ГЕРБ този Добрев? Та заради него се погазват всички закони?

Ценен е, разбира се, защото осигурява комфорт и гласове на изборите чрез цялата си рода в Хасково, та чак и в съседните области. Ценен е и за себе си, защото подобна служба трудно се изтърва.

Делян пък изрева театрално от трибуната. „Предлагам не само да ме изгоните от залата, а и да ме изкарате с белезници или направо да ме пратите на за разстрел!”.

Защо да те гонят, бе Добрев?

Нали сам си подаде оставката?

Тогава те спряха да напуснеш с фалшиво гласуване.

Сега кой те спира?

Или оставката беше театър, а след това тихомълком я изтегли?

Мъж ли си? Ако си, постъпи мъжки!  Махни се!

То пък според Истанбулската конвенция вече не е ясно кой мъж, кой жена, кой трето нещо, затова се извиняваме, ако сме те обидили на пол.

Но не обиждай народа!

Не се гаври с него! Взимай си кумовете, брадчедите, родата и изчезвай.

Няма нужда да те стрелят!

Ти вече си политически труп!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

4 thoughts on “Шок! Делян Добрев се превърна в зомби! Тръгна с голи гърди и ампутирана съвест срещу…Виж тук!

  1. НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ДАНАИЛОВ, ЗАКЛЮЧЕНИЕТО МИ ПО ТОЗИ ПОВОД Е,ЧЕ ПАРЛАМЕНТАРИСТИТЕ НА ГЕРБ МОГАТ ….И …..НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА …ТОВА Е СТРАШНОТО …НА ПРОСТ ЕЗИК ТОВА Е …..БЕЗЗАКОНИЕ !

  2. Този Делян Добрев,наистина е някакъв идиот.Хванат в незаконности с ъс свойте роднини в Хасково и още стои в Парламента.Няма ли кои да поведе този народ,да изгонят тези престъпници от този Парламент

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *