Огромен скандал! Българин запали българския флаг, а след това уринира върху него! /СНИМКИ/

България отблизо
Михаил Михайлов от Стара Загора се изгаври с българския трибагреник, като го подпали, а след това се изпика демонстративно върху него. Скандалното видео се завъртя в YouTube.

Сцената се развива пред Съдебната палата в София. Мъжът обяснява пред снимащите го, че извършва гаврата в знак на протест срещу съда и прокуратурата. Какво точно са му сторили магистратите и какъв е бил казусът, той не споменава.

Каквото обаче да се е случило и каквито и несправедливости да са го застигнали, не е ясно каква вина има българското знаме за това.

Ако ще протестира, има хиляди начини да го направи. Да организира протест, да намери съмишленици, да обяви гладна стачка, да сезира родните и международните институции. Но той реши съвсем друго.

Под протестното видео на Михайлов, представящ се като главен редактор на „Гласът на Стара Загора“, хора изразяват възмущението си от гнусната му постъпка и с споделят, че се надяват той да бъде арестуван и осъден. Гаврата с български държавни символи е престъпление според Наказателния кодекс на страната ни.

Междувременно скандалното видео вече е изтрито.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *