Явор Божанков взриви мрежата: Протестиращите миньори са се продали за…копейки

България отблизо
„Чудих се защо “протестиращите” отказват среща с Денков. А искат среща в НС. Снимката казва повече от хиляди думи“.

Това казва народният представител от ППДБ Явор Божанков в публикация във Facebook.

 

 

Припомяняме, че първоначално министър-председателят акад. Николай Денков покани протестиращите миньори и енергетици на среща в Министеркия съвет. След като те отказаха, пожелаха да отиде и да се срещне с тях на блокадата. Премиерът покани протестиращите на среща на място, при което протестиращите отказаха да се отзоват и поискаха среща в Народното събрание.

 

„Когато копейките опитаха да яхнат земеделците буквално ги изхвърлиха, като радиоактивен руски отпадък. Жалко, че тези ги употребяват по този отвратителен начин. А те явно нямат нищо против“, казва Божанков.

 

„Човекът по средата е от ТЕЦ “Бобов дол” на Ковачки. Чудя се дали са предложили държавни субсидии за италианския боклук. Ей така. Да ни тровят на двойна печалба“, казва още той.

 

„ВъZраждане и ИТН играят с Ковачки! Те подклаждат протестите, като защитават частните интереси на енергийната олигархия, а НЕ интересите на протестиращите. Лично Копейката издърпа столче на шефа на ТЕЦ Бобов дол“, добавя колегата му от парламентрната група на ППДБ Венко Сабрутев.

„Копейкин получи пореден силен шамар от протестиращите. Сравнявам го с изгонването му от протеста на зърнарите. Опитаха се да взривят срещата, като направят типичните за ВъZраждане циркове, за което им трябваше публично излъчване на срещата. Но лично протестиращите му казаха да си загаси телефона и да мълчи“, допълва Сабрутев.

Tagged

3 thoughts on “Явор Божанков взриви мрежата: Протестиращите миньори са се продали за…копейки

  1. Ти си пълен ненормалник Проклинам деня в който се родил от теб става един вмирисан Кенеди УРОДА СИ Е УРОД

  2. Каква неадекватност демонстрира това момче ! Ако са до парите хората щяха да се съгласят на предлаганите от правителство заплати за компенсация. Пълен нещастник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *