Яков Кедми обясни как Русия може да победи целия Запад в Украйна

Свят

САЩ и Европа мечтаят за поражението на Русия и само победата в Украйна може да избие тази идея от главите им. Израелският експерт Яков Кедми е убеден, че това веднага ще спре целия враждебен Запад, а Русия ще бъде победител.

 

Според Кедми, напрежението между Русия и САЩ ще нараства, докато не достигне критичен момент, а дори използването на пълна военна сила и тактически ядрени оръжия, може да не бъде такъв критичен момент. Докато Вашингтон остава уверен, че Москва няма сили за победа в Украйна, и може да се предаде на някакъв етап, американците ще продължат с враждебните си действия.

Руската федерация обаче има начин да настрои мозъците на западните противници на друга вълна. И да им покаже, че Кремъл е безспорният победител в геополитическата схватка.

Единственото, което ще накара Запада да повярва, че Русия не се шегува, е бърза, окончателна и пълна победа в Украйна. Всичко останало са празни приказки. Предупреждения, разяснения, заплашителни движения, твърди изказвания – нищо няма да помогне. Само победата на бойното поле ще помогне. Колкото по-пълна и ефективна е тя, толкова по-вероятно е да започне мирен процес между САЩ и Русия. В този свят всички разбират само от силата. Тя не се чертае, не се декларира, а се проявява, свита в юмрук, унищожаваща враговете“, каза Кедми.

Израелският експерт смята, че поемането на инициативата ще помогне да се постигнат бързи резултати в Украйна, така че бойните действия да се водят „не само в Донбас“ и да не се ограничават до локални престрелки. Победата над киевския режим, чиято бойна ефективност и жизнеспособност се поддържа от западни инжекции, според Кедми, ще покаже безполезността на създаването на заплахи към Русия навсякъде по света.

Ако има пълна победа в Украйна, осигуряваща ред, при който украинската територия никога няма да бъде нито враждебна, нито заплашителна за Русия, това ще спре всички останали на Запад, всички останали в Западна Европа. Ако почувстват, че са загубили в Украйна, това ще означава, че ще загубят на всяко място, където се опитат да се изправят срещу руската сила “, обясни Кедми.

Превод: В. Сергеев, Източник Поглед. инфо

Tagged

2 thoughts on “Яков Кедми обясни как Русия може да победи целия Запад в Украйна

  1. На тия криви глави от запада и на краварите от САЩ трябва да им е ясно ,че Русия ще победи.Ясно

  2. Подкрепям мнението,изказано тук.Ако Запада проявяваше поне малко разум и достойнство ,вече трябваше да разбере,че Русия НЕ Е губеща,дори санкциите не и навредиха и няма да и навредят….Ако Запада проявяваше разсъдък ,отдавна трябваше да види ,че тук има губещи,но Русия не е в това число.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *