TF1: Пътуването на Карлсън до Русия прилича на командировка на вицепрезидент

Свят

Американският водещ Тъкър Карлсън, който интервюира Путин, е един от основните поддръжници на Доналд Тръмп, и според слуховете може да стане негов вицепрезидент, припомня TF1. На този фон пътуването до Русия става много символично — своеобразна командировка, която граничи с дипломация.

КРИСТОФ БОГРАН, журналист на TF1: Той е един от най-близките съратници на Доналд Тръмп, един от неговоте главни привърженици. Тръмп в социалните мрежи му отговоря със същото.
Той го рекламира и казва: «Вижте Тъкър Карлсън — той говори истината!»
Двамата открито подкрепят Русия.
И двамата считат, че финансовата помощ за Украйна трябва да се прекрати. Тази гледна точка става все по-популярна в САЩ, защото на много американците вече им дойде до гуша, че за подкрепата за Украйна са похарчили милиарди долари — става дума за повече от 110 милиарда от началото на войната.
Възможното завръщане на Тръмп в Белия дом ще стане истински удар и напълно ще промени хода на войната, затова той обещава да прекрати помощта.
А загубата на американската помощ означава поражение на украинската армия.
Ето защо интервюто на Путин е толкова символично. Защото поражението на ВСУ е съвсем близо.
Съгласно неотдавнашните слухове в американските медии, знаменитият Тъкър Карлсън може да стане вицепрезидент при Тръмп, ако той бъде избран.
Създава се впечатлението, че в Русия той беше на своеобразна службена командировка.
Това беше почти дипломация.
Източник: https://www.tf1info.fr/international/video-guerre-russie-ukraine-qui-est-tucker-carlson-l-americain-qui-a-interviewe-vladimir-poutine-2285625.html
loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *