Каракачанов скочи на Марешки. Той ли ще ми говори за морал, като има самолети и яхти?

България отблизо
Имам 1-2 имена, които ще обсъдя с моите колеги, за да го предложим. Постът в Агенцията за българите в чужбина е изключително важен. Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов .

 

Той изрази мнението си и по повод исканата му оставка от Веселин Марешки.

„Марешки да ми говори за морал?! Човек, на който три пъти му свалиха имунитета – за изнудване, рекет, побой. Този човек ще ми дава морални наставления. Нека каже колко плаща данъци този велик бос, който има частни самолети, яхти”, заяви Каракачанов.

 

Вицепремиерът коментира и протеста на майките на деца с увреждания и исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов: „Не споделям това, което той каза. Това, което каза, беше доста превратно изтълкувано. Това, че не споделяш какво е казал някой, не означава, че трябва да му отрежеш главата. Има и някаква колегиалност, която трябва да проявяваш”, заяви Каракачанов.

 

Според Каракачанов част от протестиращите заради горивата са футболни агитки.

„Публиката знае кога излизат на протест агитките – когато някой ги мотивира по един или друг начин. БСП и ДПС със сигурност участват в организирането, заяви Каракачанов.

loading...

Tagged

4 thoughts on “Каракачанов скочи на Марешки. Той ли ще ми говори за морал, като има самолети и яхти?

  1. Кирливите ризи вече започнаха да излизат на показ, или ще се засрамят и ще се стараят повече да не се повтаря това, или ще имат наглостта да продължат да разнасят своята отвратителна воня!

  2. Много бързо забрави от къде тръгна и какво обещаваше. Народът обаче не забравя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *