Мая Манолова става кмет на София? Или Слави? Вижте интригата

България отблизо
„Търсим кандидатура за кмет на София извън рамките на БСП, защото София е трудна територия. Категорично бихме подкрепили Мая Манолова”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” председателят на БСП –София и член на ИБ на БСП Калоян Паргов.

„Едва ли мога да гадая социологически какво би се случило, но Мая Манолова се доказа като гласът на народа. Няма да е лоша и ролята й като гласът на софиянци, за да можм да променим всичко това, което ни дразни в София”.

 

„Първоначален разговор Манолова да стане кандидат за кмет на БСП не е провеждан. Но ако тя бъде номинирана от червените структури, ще има и разговор“, каза още Паргов.

 

По думите му в БСП търсят кандидатура, която да бъде извън рамките на партията. „София е трудна територия за социалистите. Видяхме, че моделът Радев успя и в София, търсим нещо подобно“, посочи Паргов.

 

„Ситуацията, която се създаде, отклонява БСП от поставените й цели. Оставката на Нинова е факт и е подадена. Конгресът се събира, за да я констатира. Дали може да се случи друг сценарии мога само да гадая”, коментира още Паргов относно ситуацията в БСП.

 

На въпрос дали самият той би се кандидатирал за лидер на партията, той бе категоричен: „Тази въпрос не стои пред мен”. Но пък не отговори дали тайно не се водят преговори със Слави Трифонов, който потенциално е изненадата в тези избори.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *