Професор в ИСУЛ скочи срещу медиите! Защо криете псувните и ритниците на Беновска, а нас ни дебнете на всяка крачка?

България отблизо
Защо медиите мълчат за хулиганската проява на журналистката Илиана Беновска? Този въпрос зададе едно от най-големите светила в Ушно-носно-гърлени болести проф. Иван Чалъков. Медикът ръководи специализираната клиника в ИСУЛ.

Припомняме ви, че потърпевши пациенти се оплакаха във фейсбук, че докато чакали за преглед преди няколко дни Илиана Беновска се появила с дъщеря си. Двете прередили всички, сред които имало и деца. Според разказа на потърпевшите, щом повдигнали въпроса, че това е несправедливо и неморално, Беновска се нахвърлила срещу тях с душене и ритници. Възмутен от случилото се, професорът сметнал, че този случай трябва задължително да се отрази от медиите. Но се разочаровал, когато нито един журналист не се поинтересувал от скандала. По този повод медикът, който е с 45 години опит зад гърба си, се обадил лично в БНТ. Оттам тактично отклонили предложената тема с оправданието: „Ние го видяхме в някои медии, но не сме го проверили”.

 

Изтъкнатият лекар пратил и гневно писмо до БТВ. В него се казва:

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,  МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ ЗАЩО ХУЛИГАНСКАТА ПРОЯВА НА ЖУРНАЛИСТКАТА ИЛИАНА БЕНОВСКА НЕ Е НОВИНА ЗА ВАС. И НЕ САМО ЗА ВАС. ТЯ Е ШИРОКО ОТРАЗЕНА В МРЕЖАТА И Е С БОГАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ ОТ ПОТЪРПЕВШИ И ВЪЗМУТЕНИ ПАЦИЕНТИ.СЛУЧКАТА Е ОТ 11 МАЙ 2018 Г. ПРЕД УНГ КА БИНЕТ В ИСУЛ. ПОБОЙ, ПСУВНИ ОТ БЕНОВСКА И ДЪЩЕРЯ И.

 

ТОВА Е ПРОЯВА НА“КОЛЕГИАЛНОСТ“ , НА ДВОЕН СТАНДАРТ, НА ПОЛИТИЧЕСКО РАМО ИЛИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА 111-ТО МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО? СЪЩИЯТ ВЪПРОС ОТПРАВЯМ И КЪМ ГЛАВНИЯ  ПРОКУРОР!

 

С УВАЖЕНИЕ КЪМ МЕДИЯТА, НА КОЯТО СЪМ ФЕН.

 

ПРОФ.Д-Р ИВАН ЧАЛЪКОВ КЛИНИКА ПО УНГ БОЛЕСТИ ИСУЛ С 45 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ. И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА РАБОТЯ ДОРИ И ЗА ИЛИАНА БЕНОВСКА

 

Професорът  призна, че и до ден днешен отговор не е получил.

Източник: Фрогнюз

 

 

Tagged

2 thoughts on “Професор в ИСУЛ скочи срещу медиите! Защо криете псувните и ритниците на Беновска, а нас ни дебнете на всяка крачка?

  1. Бравоо проф. Чалъков ! А защо няма опция за споделяне ??
    Покриха случая и с побоя от нар. предст на Герб над възрзстната жена ,заела паркомястото му за минути

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *