Става СТРАШНО! Русия постави УЛТИМАТУМ на САЩ! Вижте КАТЕГОРИЧНАТА воля на славянския КОЛОС!

Свят

Михаил Улянов, директор на Департамента по неразпространение и контрол над ядреното оръжие, към Министерството на външните работи на Русия, постави категоричен ултиматум на Съединените щати.

Според него, Пентагонът и НАТО са длъжни незабавно да премахнат ядрените си ракети от европейския континент. Русия, заяви Михаил Улянов, няма ядрени оръжия нито в Европа, нито в която и да било друга точка на света.

Руската федерация отдавна прибра на своя територия всичките си ядрени въоръжения. Което означава, че следвайки принципите на реципрочност, същото незабавно трябва да направят и американците. За съжаление, добавя директорът на Департамента за неразпространение и контрол над ядрените оръжия, вместо да изпълнят това свое задължение, САЩ все още държат в Европа над 200 ракети със среден обсег на действие.

Нещо повече. Щатите планират, допълни Михаил Улянов, да модернизират тези ракети, като повишат тяхната точност и занижат разрушителната им сила. Защото да се използват ракети с висок ядрен еквивалент, в гъсто населения европейски континент, означава на практика, да се стигне до стотици хиляди и милиони жертви на един потенциален конфликт между НАТО и Русия.

Това всъщност ще бъде ядрен Армагедон, на територията на Европа. И никой не може да каже със сигурност, дали тази ядрена вакханалия няма да се пренесе и в другите части на света. Едно е сигурно. Че в театър на бойните действия ще се превърнат и страните от Западна Европа, и САЩ. А това означава десетки милиони невинни жертви.

Но, подчертава дипломатът, колкото и да ни се струва невероятно, наглостта на САЩ и НАТО не се ограничава само с това. Янките разполагат на територията на редица европейски държави, допълнителен контингент ядрени ракети, извън тези, които вече се намират в Европа. Това ще доведе до голям проблем във взаимоотношенията на Русия и САЩ.

И проблемът няма да е толкова съществен за РФ, колкото за Съединените щати. По простата причина, че Руската федерация също ще вземе на прицел стратегическите граждански и военни обекти на САЩ. Но с тази разлика, че докато Русия знае с точност къде в Европа са разположени старите и новопристигналите ядрени заряди, то Щатите няма да разполагат с такава информация.

РУСКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ БОМБАРДИРОВАЧ

Ще бъде точно обратното. Защото РФ ще задейства своя надводен и подводен флот, мобилните ядрени установки, ядрените бомбардировачи и космическите спътници с военно предназначение. Така Пентагонът няма да разполага с никаква сигурна информация от коя посока и от коя точка на земното кълбо ще дойде първия удар на руските ядрени ракети по територията на САЩ.

Александър Грушко, който изпълнява длъжността постоянен представител на Русия към НАТО, също заяви в прав текст, че дислокациите на американско ядрено оръжие в страните на Европа, пряко застрашават националната сигурност на Русия. И че тази заплаха не може да бъде отмината без внимание от страна на руския президент Владимир Путин и военното ръководство на страната.

Има много начини да отговорим на безумните действия на американците в Европа и около руските граници. И един от тях е, че ако възникне конфликт между двете свръхдържави, то Русия ще бъде в състояние още преди началото на военните действия, да унищожи всички космически спътници и сателити на Съединените щати. А това, не само ще прекрати за неопределено време функционирането на гражданската и военната сфера в САЩ, но и ще предопредели изхода от евентуалното противопоставяне. И то категорично в полза на Русия.

С други думи, отново ще се потвърди поговорката, че който се осмели да тръгне срещу Русия, намира своята гибел.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Става СТРАШНО! Русия постави УЛТИМАТУМ на САЩ! Вижте КАТЕГОРИЧНАТА воля на славянския КОЛОС!

  1. Точно , в прав текст, браво и все тъка! Алчните тъпунгели от Брюксел може да се събудят, но по-добре е да бъдат сменени. Няколко продажни правителства на страни от ЕС са кандидати за работа в Сибир, пазете им място!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *