Извънредно: Акция в стил Цветанов! ГДБОП нахлу в къщата на кмета на Несебър!

България отблизо

Близо 2 часа вече тече претърсването в къщата на кмета на Несебър и кандидат за четвърти мандат Николай Димитров в новия квартал Черно море, пише „Флагман“, цитиран от „Блиц“.

Блокадата е от четири автомобила, има и линейка с отворени врати и в готовност да се реагира, ако има спешен случай.

Точно в 13:10 часа автомобилите направиха обратен завой в посока центъра на Несебър, доближавайки се плътно до оградата на къщата, при което не можеше да се види дали е отвътре е изведен човек.

Шестима бивши общински съветници, които са в листи за нов мандат, коментират случилото се, но отказват да бъдат цитирани, пише още „Флагман“. Хората са в шок.

КПП е поставено и на кръстовището при магазин „Жанет”, между Равда и Несебър. Всички полицаи са софийски, в проверките на джипове и луксозни автомобили не участват местни ченгета./blitz.bg/

Мислите ли, че тази показна акция е случайна?! нека само ви припомним, че кмета на Несебър Николай Димитров не е от ГЕРБ. Той се явява вече четвърти мандат като независим кандидат, неподкрепен от никого. Нека припомним и че Несебър е единствената община по Черноморието, която не е на ГЕРБ. На всички отгоре тя е много апетитна община, а и към нея се води административно и един от най-големите курорти по Черноморието – Слънчев бряг.

Ето сега вече може да мислите, че цялата тази блокада, няколко дни преди изборите, е случайна. Това е, драги читатели, герберската оправия. Борисов или ти нарежда да си подадеш оставката, или ти праща ГДБОП. Щом не си му угоден и не му играеш по свирката. Така се управлява България. Еднолично. Неслучайно президентът Радев непрекъснато напомня, че една малка групичка, начело със своя Вожд ни управляват  еднолично.

Автор Иво Македонски, istinata.net        

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *