„Черешката на тортата“ удари дъното! Българският хайлайф се тъпче с чесън в стогодишни сребърни сервизи

Лайф зад паравана

Пълно падение отбеляза десетият юбилеен сезон на „Черешката на тортата“.

Приседналите край телевизора домакини решиха да научат някоя нова рецепта, но единствено научиха клюки и станаха свидетели на омразата в хай лайф средите.

Мис България 2000 Маги Вълчанова едва смогна да направи една салата и накара гостите си да си сервират сами масата, да си сгънат салфетките, а после и да изчистят скаридите, които тя благоволи да приготви. Накрая те попитаха да измият ли и чиниите, но тя царствено ги отпрати.

През цялото време попрезрялата красавица мрънкаше колко е вредно да се яде месо и описваше кошмарни гледки как квичи прасенце, което колят. А после го виждаш в чинията си. Лицемерието трая до третия ден, когато Сантра направи пържоли. Маги заяви, че организмът й е поискал току що месо и излапа набързо част от плачещото прасенце.

Лора Караджова пък през цялото време не обръщаше внимание какво яде, а наблягаше на питиетата. Дори актьорът Даниел Ангелов не издържа и й направи забележка да внимава с чашките, защото са в ефир. На Лора не й пукна и си наля още. След което се разлигави до такава степен, че зрителите разбраха защо съпругът й е избягал презглава и се запитаха кога изтрезнява, та да смогне да си гледа дъщеричката.

Сантра пък се изфука с апартамент в центъра на София, със стогодишен серзвиз и сребърни прибори, но в готвенето изобщо не показа нищо. Цял ден бърса листа на марули, направи три салати, метна няколко пържоли на тигана и купи сладолед за десерт.

Големият китарист Васил Гюров, който пък е зелен активист и се бори за биоразнообразието на къмпинг „Корал“, едва не се закла, докато стържеше сирене за шопска салата с авокадо, мотка се цял ден, докато задуши рапани с лук и изобщо не му пукна, че Даниел е алергичен към морски дарове. За актьора нямаше нищо за ядене и се наложи да си нареже сам един домат и да го дъвче с хляб. От лимец, понеже пък Сантра е алергична към глутена.

Групата стоя полугладна през цялото време, като си разменяше остри реплики и удари под кръста. Треперейки от студ при Гюров.

Лора и Сантра стигнаха до ролята на кифли и не спряха да се кифлеят, а Лора и да се напива.

Никой не разбра как се готви и какво се готви, освен че всеки блъска колкото може повече чесън, където му попадне, но разбра, че хайлайфът у нас пет пари не чини.

Tagged

1 thought on “„Черешката на тортата“ удари дъното! Българският хайлайф се тъпче с чесън в стогодишни сребърни сервизи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *