Александър Йорданов: Дебатът в Брюксел бе пълен провал за клеветниците на България! Комунизмът ни предаде!

България отблизо

Европейският парламент обсъди върховенството на закона и корупцията в България. Ще понесе ли страната ни последици от размириците у нас? 

„Снощния дебат бих определил като пълен провал за клеветниците на България. Интересът към тази дискусия за България бе минимален, което значи, че това е един съчинен и измислен дебат“, каза евродепутатът от СДС/ЕНП Александър Йорданов в „България сутрин“ по телевизия BGonAir.

 

Той посочи, че от 750 евродепутати снощи в пленарната зала били 33-ма, като 9 от тях били българи.

 

„Говорене срещу България имаше, то дойде от депутати социалисти, от „зелените“. Участваха дежурните говорители срещу България. Този дебат е абсолютно безсмислен, проектът за резолюция също е абсолютно безсмислен„, категоричен бе Йорданов.

 

Според него представители на БСП имат чисто политически интерес да омаскарят България.

 

„ЕП отговори най-авторитетно, както чрез Вера Йоурова и неоспоримото изказване на Манфред Вебер. Той поясни, че в България реформи са се извършили, страната е изминала сериозен път на реформиране и демокрацията функционира“, oтбеляза евродепутатът в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

По думите му на Александър Йорданов, щом българите протестират, значи в България има демокрация.

 

„Г-н Вебер подчерта, че смяна на правителства не се постига чрез улични демонстрации. Парламентът при демокрацията казва кога ще бъдат изборите. Предсрочни избори, според българската Конституция, може да има само след като три пъти поред в парламента не може да се състави правителство“, подчерта той.

Tagged

1 thought on “Александър Йорданов: Дебатът в Брюксел бе пълен провал за клеветниците на България! Комунизмът ни предаде!

  1. Този тлъст глупак съвсем изперка – навсякъде му се привиждат комунисти. И сигурно ги сънува, преди да скочи ужасен от леглото. Мисля си, че за такава нестихваща омраза, която поражда психопатните му изблици и стенания има сериозна причина – сигурно някой комунист го е „обслужил“ някога на задна прашка и сега споменът за това събитие го подлудява…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *