Американски експерт посочи основната слабост на Украйна! Ще се смаете!

Свят

Бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър обясни коя е голямата уязвимост на Украйна в студеното време.

 

Русия, за разлика от Украйна, разполага с енергоносители и инфраструктурата, за да остане топла през зимата, каза пенсионираният офицер от морското разузнаване на САЩ Скот Ритър в интервю, излъчено в YouTube канала на Judging Freedom.

„Те имат газ, имат топлина, имат енергия, имат електричество. Украйна действа от позиция на слабост: те нямат нищо, ще измръзнат до смърт, както на фронта, така и в тила“, каза офицерът.

Ритер припомни, че Украйна е молила НАТО да предостави сто хиляди комплекта зимни униформи, тъй като въоръжените сили на Украйна не разполагат с такива. В същото време, според офицера, е необходимо да се погледне на ситуацията в по-широк контекст. А именно докога Европа ще може да помага на Украйна, разбивайки икономиките на страните от ЕС?

Според Ритър, това няма да е много дълго. И скоро народите ще наложат своята воля.

Затова експертът попита през колко още премиери трябва да мине Англия, преди да се появи някой, който да признае, че икономическите проблеми на Великобритания са пряко свързани със санкциите, които са наложили на Русия? Германците започнаха да разбират това, французите го разбират, италианците също и цяла Европа!“

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *