Андрей Новаков: Социалистите у нас плашат хората с еврото! Пречат на народа да забогатее!

България отблизо

Няма тайно споразумение за еврото. Държавите, които са приели еврото са станали по-богати.

Българският политически елит е саморазрушителен – социалистите плашат хората днес с неща, които те са правили вчера. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„Политици изпратиха хората пред чейндж бюрата. Хората се вълнуват от темата за еврото. Постоянно има въпроси какво ще се случи с лева.

Очевидно има хора, които трупат дивиденти на гърба на страховете на обществото“, каза още той. И посочи кои са политиците – хора от елита на БСП!

Явно Новаков, получавайки заплатата си в евро и служейки предано на ГЕРБ, не мисли, или не иска да мисли за напрежението, обхванало милиони българи.

Повтаря мантрата, че БСП са виновни за всичко и едва ли не пращат емисари от врата до врата да плашат наивните хора.

Той няма идея, че има живи свидетели и то стотици хиляди, които работеха в Гърция и с очите си видяха какво се случи със заплатите, пенсиите и спестяванията на гърците.

Имаше свидетели и в Италия и Испания.

Как във всички тези държави реалните доходи намаляха, цените се увеличиха, а само в България това няма да се случи?

При това става дума за икономически развити държави, а не за такива като нашата.

Явно и не чете какво казват световните икономисти за валутния борд и лева.

Да, българите са паникьосани.

Но не от БСП, а от действията на ГЕРБ непременно да ни наврат в Еврозоната.

А след тях – потоп!

 

Tagged

1 thought on “Андрей Новаков: Социалистите у нас плашат хората с еврото! Пречат на народа да забогатее!

  1. Андрей Навякав, едно селско момче, без широка култура и и обширен мисловен кръгозор, много лесно е индоктриниран с себевъзприемане като отличен обслужващ персонал в специалност „Публична администрация“ в някакво там югозападно училище в Благоевград, наричано „университет“. След дипломата за служител, трупа и други дипломи, но явно знанията и способността му за анализ и извеждане на изводи, не са достатъчни. Цени единствено поведението си на послушник и изпълнител на волята на тези, които счита за силни на деня. Това му осигурява себедоволство от високото материално положение при високи доходи на сервитьор на политическо обслужване. Затворен в балона на средата, в която пребивава и неспособен да отмести погледа си встрани от считаните от него за силни на деня, той не вижда накъде вече духа вятърът. И много скоро ще бъде издухан от пропукващия се балон.
    Повтаряйки като келнер поръчката за еврото на шефа си, възприема българите, не само с дипломи, но и с образованост, като страхливи деца, сплашвани от БСП. По времето на социализма на такива като Андрей Новаков им викахме ПАРТИЙНИ НАТЕГАЧИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *